CoaguChek XS 24 testovi

Koaguchek 24 test trake namijenjene su za uporabu s INR Koaguchek X Es uređajima za ispitivanje krvi.

Datum isteka test traka: 04.2020

Proizvođač - Roche Diagnostics (Njemačka)

Čuvati na sobnoj temperaturi.

Dizajniran za jednokratno mjerenje INR. Nakon toga, svaka test traka mora biti zbrinuta.

Test trake Koaguchek br. 24 službeno su registrirane u Saveznoj službi za nadzor zdravlja (Roszdravnadzor), potvrda o registraciji za medicinski proizvod od 18. listopada 2018. br. FSH 2011/09368.

Za mjerenje INR kod kuće trebat će vam kapilarna krv, koja se postavlja unutar 15 sekundi od trenutka probijanja na test traku koagua i čeka na rezultat nekoliko sekundi. Razinu INR moguće je procijeniti za 1 minutu.

Imajte na umu da u svakom paketu Koaguchek test traka (Coaguchek) postoji individualni kodni čip koji sadrži informacije o pojedinačnim svojstvima određene serije test traka. Ako ste kupili novi paket test traka, morate zamijeniti kodni čip starog paketa (ako je još uvijek u uređaju) s kodnim čipom umetnutim u novi paket.

Korištenje pogrešnog koda može rezultirati netočnim rezultatima. To je jedna od najčešćih mogućih pogrešaka pri radu s Koaguchekom (Coaguchek).

Jamčimo visoku kvalitetu prodanih proizvoda, a naš menadžer će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kupite Koaguchek XS test trake br. 24 u ljekarnama

Opis i upute za Koaguchek XS test trake broj 24

Upute za uporabu
Test trake

Obrasci doziranja
test trake "CoagChek X"

sinonimi
Nema sinonima.

grupa
Medicinski uređaji

Međunarodno nezaštićeno ime
Nema INN.

proizvođači
Rosh Diagnostics GmbH (Njemačka)

OPIS
Test trake "CoaguChek XS PT Test" (Koaguchek X Es Test) namijenjene su za analizu uređaja "CoaguChek XS" i "CoaguChek XS Plus".

Te test trake kalibriraju se prema referentnoj seriji (u skladu sa zahtjevima WHO - prema međunarodnim referentnim pripravcima) i imaju funkciju kontrole kvalitete.

Za analizu krvi koristi se svježa kapilarna krv od 10 ul. Uvjeti skladištenja test trake od +20 C do +300 C.
Kompletan skup
Test trake u 1 pakiranju - 24 kom.
Čip za provjeru koda - 1 kom.

Koaguchek XS test trake №24 pronađene u 99 ljekarni. Prikazano od 1 do 99.

ISPITNE TRAKE ZA ANALIZATOR MNA COAGUCHEK PRO II

Opis proizvoda

• Veličina memorije - sprema 300 rezultata, uključujući datum i vrijeme.
• Napajanje - 4 alkalne baterije 1,5 V AAA
• Zaslon - korisničko sučelje sa slikama

Tri jednostavna koraka za točne kvantitativne rezultate
1. Umetnite test traku u uređaj (automatski se uključuje tijekom postupka).
2. Probušite vrh prsta pomoću CoaguChek Softclix lancete kako biste dobili kap krvi.
3. Nanesite kap krvi na test traku 15 sekundi. Za manje od jedne minute prikazuje se INR rezultat.

Test trake "Koaguchek XS test" br

 • Test trake za koagulometre CoaguChek XS, CoaguChek XS Plus
 • Broj test traka - 24 komada
 • Dizajniran za određivanje protrombinskog vremena (INR) u bolesnika koji uzimaju oralne antikoagulanse
 • Elektrokemijska metoda mjerenja
 • Produženi vijek trajanja
 • Ugrađena funkcija kontrole kvalitete
 • Nemojte zahtijevati kalibraciju
 • Čuvati na sobnoj temperaturi
„>

 • Test trake za koagulometre CoaguChek XS, CoaguChek XS Plus
 • Broj test traka - 24 komada
 • Dizajniran za određivanje protrombinskog vremena (INR) u bolesnika koji uzimaju oralne antikoagulanse
 • Elektrokemijska metoda mjerenja
 • Produženi vijek trajanja
 • Ugrađena funkcija kontrole kvalitete
 • Nemojte zahtijevati kalibraciju
 • Čuvati na sobnoj temperaturi

Test trake Koaguchek XS br

Koaguchek trake su dizajnirane za mjerenje INR kod kuće uz pomoć coaguchek xs instrumenta. Test trake Koaguchek pakirane u epruvete od 24 komada.

ROK TRAJANJA 30.04.2020

Test coaguchek pruge mogu mjeriti INR kod kuće. Uređaj MNO Coaguchek XS pogodan je za korištenje na svim mjestima koja su vam potrebna, kao što su rad, dom, auto, studija, bolnica i druga mjesta. Praktična torba-torba omogućuje vam da udobno smjestite test trake Koaguchek-a, analizator INR KoShochuchek XS, lancete, olovku za dobivanje uzorka krvi, općenito, sve što trebate da me mjerite u bilo kojim uvjetima.

Test traka coaguchus XS mjeri protrombinsko vrijeme elektrokemijskom metodom. Za mjerenje INR kod kuće potrebno je samo 8-10 μl. cijela kapilarna krv i 60 sekundi vašeg vremena. Rezultat mjerenja INR-a bit će istaknut na velikom zaslonu instrumenta Coaguchek s velikim vrijednostima, koji će biti vrlo pogodan za starije ljude, a moderan dizajn koaguchea odgovarat će mladim i aktivnim ljudima.

Test trake Koaguchek X Es (CoaguChek XS PT test) za određivanje INR (24 kom.)

Testne trake Coaguchek XS PT koriste se s Coaguchek XS i Coaguchek XS Plus prijenosnim koagulometrima za određivanje protrombinskog vremena (INR) iz cijele kapilarne ili venske krvi.

SKU: 04625358172

Zemlja porijekla: Njemačka

Posebne značajke

Uvjeti skladištenja i transporta test traka: od +2 ºC do +30 ºC.

Ako dobijete sumnjiv rezultat

Ako se dobiveno protrombinsko vrijeme značajno razlikuje od očekivanog, potrebno je ponoviti mjerenje. Ako je potvrđeni rezultat izvan terapijskog raspona, odmah se obratite svom liječniku kako biste uklonili rizik od neadekvatne ili prekomjerne uporabe antikoagulanta.

Ograničenja i interakcije

Volumen kapi krvi primijenjen na Coaguchek XS PT test test traku treba biti najmanje 8 μl.

Kap krvi trebala bi se nanijeti na Koaguchek test traku unutar 15 sekundi nakon punkcije.

Koristite test traku u roku od 10 minuta nakon vađenja iz plastične posude. Odmah zatvorite spremnik nakon uklanjanja test trake.

Navedena točnost mjerenja je zajamčena s hematokritom u rasponu od 25% do 55%.

Antifosfolipidna antitijela (na primjer, antitijela na lupus) mogu pogrešno utjecati na povećanje vremena zgrušavanja. Ako je poznato prisustvo takvih antitijela, mjerenje protrombinskog vremena mora se provesti pomoću laboratorijskih analizatora koji nisu osjetljivi na antifosfolipidna antitijela.

Test trake Koaguchek "CoaguChek XS PT" Test 24 kom Rok trajanja do 31.05.2018.

Testne trake CoaguChek XS PT testa dizajnirane su za uporabu s CoaguChek XS koagulometrom, koji se može koristiti za analizu (ili samoanalizu) indeksa koagulacije krvi (MHO).

Princip koagulometra je sljedeći: uzorak krvi se stavlja na posebnu zonu ispitivanja trake koja sadrži određenu količinu protrombinskog reagensa. Kada reagira s krvlju, ovaj reagens aktivira elektrokemijsku reakciju, koja omogućuje da uređaj izračuna točno vrijeme zgrušavanja krvi. Rezultati se prikazuju na zaslonu uređaja i izračunavaju se u jedinicama MHO-a. Međutim, ako napravite odgovarajuće promjene u postavkama koagulometra, moći ćete prikazati rezultate testa u% prema Kvik-u ili u sekundama. Da biste odredili svoj individualni terapeutski raspon, obavezno se posavjetujte sa svojim liječnikom.

Opcije za pakiranje

U svakom pakiranju test traka naći ćete:

 • Test trake Coaguchek XS PT Test - 24 komada
 • Kodni čip - 1 komad
 • Upute - 1 kom

Uvjeti skladištenja

Test trake CoaguChek XS PT testa namijenjene su skladištenju na temperaturi do 30 ° C. Pod tim uvjetima njihov rok trajanja odgovara datumu navedenom na ambalaži proizvoda.

Priprema za test

Provjerite broj kodnog čipa u paketu s brojem navedenim na samom spremniku trake. Operite ruke sapunom i zatim ih osušite čistim ručnikom. Stavite novu lancetu (ne zaboravite da je lanceta ekskluzivni uređaj za jednokratnu uporabu) u uređaju za bušenje, napunite ga.

test

Test krvi - artralni ili venski - treba provesti odmah nakon pripremnih postupaka. Stavite svježu kap krvi na test traku najkasnije 15 sekundi nakon uzimanja uzorka, inače mogu započeti procesi koagulacije. Ako želite uzeti novi uzorak krvi, svakako uzmite uzorak tako da napravite novu punkciju.

Možete ispustiti krv na ispitnu površinu trake na vrhu, ili donijeti pad do ruba tog područja, nakon čega apsorbira uzorak u sebi koristeći princip kapilara. Ako su sve radnje izvršene ispravno i traka apsorbira količinu krvi potrebnu za ispitivanje, koagulometar će se oglasiti zvučnim signalom. Ispitajte strogo prema uputama koje su priložene pakiranju uređaja.

Tijekom ispitivanja ne možete pomaknuti ili izvaditi test traku. Kada uređaj prikaže rezultate analize, snimite ih u svoj dnevnik. Odlaganje rabljenih traka i lanceta za jednokratnu uporabu može se obavljati zajedno s običnim kućnim otpadom.

Test trake Coaguchek XS i CoaguChek XS Plus (24 kom.)

Cijena bez diskontne kartice 8 000 rub.

Testne trake CoaguChek XS PT (testne trake Coaguch xs 24) namijenjene su za uporabu s CoaguChek XS i CoaguChek XS Plus koagulometrima. U paketu od 24 testa.

Za uporabu sa sljedećim modelima:

Dostava u Moskvi 300 rubalja., Kada kupite od 10.000 rubalja. besplatno. Dostava u druge regije.
Proizvođač: Roche Diagnostics (Njemačka)
Zemlja porijekla: Njemačka
Rok trajanja: najmanje godinu dana.

Upotreba ovog proizvoda osigurava se ako je potrebno za praćenje indeksa zgrušavanja krvi u terapijske ili dijagnostičke svrhe.

Kada se provode kontrolna mjerenja INR za određivanje protrombiranog indeksa krvi (predviđeni su i kapilarni i venski testovi), koristi se Coaguchek test traka od 24 komada CoaguChek XS ili CoaguChek XS Plus.

Proizvod je njemačka tvrtka Roche Diagnostics, koja je jedan od vodećih europskih proizvođača medicinske opreme i medicinskih proizvoda. Test trake mogu se koristiti u modelima prijenosnog automatskog koagulometra (analizator hemostaze): CoaguChek XS i CoaguChek XS Plus.

Koaguchek XS test trake 24 se prodaju u paketu koji sadrži: 24 test trake, jedinstveni kodni čip i detaljne upute za korisnika. Kod čip kupac može provjeriti s kodom navedenim na paketu, kako bi utvrdio autentičnost robe. Prije nego počnete koristiti novu seriju test traka iz pakiranja, morate ukloniti stari čip s prijenosnog uređaja i zamijeniti ga novim.

Upotreba test traka

Izvadite test traku CoaguChek XS Test 24 iz spremnika treba biti pažljivo, onda morate odmah zatvoriti poklopac tako da se preostali uzorci ne pokvare (zbog vlage ili krhotina).

Koristite traku 10 minuta nakon vađenja iz spremnika. Prije početka analize provjerite ima li uređaj odgovarajući čip. Prije probijanja morate temeljito oprati i osušiti ruke. Promijenite lancetu na novu i napravite punkciju. Uzorak krvi uzet za analizu (s volumenom od najmanje 8 μl) mora se poslati na traku odmah nakon sakupljanja (ne više od 15 sekundi nakon punkcije), inače će se krv početi zgrušavati i rezultati neće biti točni.

Ako se zgrušavanje krvi počelo prije nego je uzorak ušao u uređaj, trebalo bi napraviti novu punkciju i prikupljanje krvi. Krv treba doći na površinu s reagensom. Da biste to učinili, potrebno ga je ispustiti izravno na površinu ili je dovesti do ruba test trake, te će se automatski rasporediti po cijeloj zoni. Ako je sve urađeno strogo u skladu s uputama, a krv je ispravno spojena s reagensom, uređaj će se oglasiti zvučnim signalom. To će značiti da je postupak završen.

Ako se čini da je rezultat određivanja pokazatelja upitan ili ne odgovara normi, obavezno se obratite svom liječniku.

Načelo istraživanja

Uzorak krvi ulazi na površinu CoaguChek XS test trake, koja sadrži poseban protrombirani reagens. Jednom kada elektrokemijska reakcija počne, uređaj će automatski početi brojati vrijeme potrebno za zgrušavanje krvi. Rezultati analize prikazani su na zaslonu uređaja u jedinicama INR (raspon 0.8-8.0). Osim toga, posebne postavke omogućuju vam da odredite rezultat u drugim jedinicama (raspon u sekundama 9.6-96; raspon u postocima prema Kvik 120-5). Analizu vašeg osobnog dometa i određivanje odstupanja od norme treba provoditi samo kvalificirani stručnjak.

Pakiranje treba skladištiti u normalnim uvjetima na temperaturama u rasponu od +2 ºC do +30 ºC. Rok trajanja test trake označen je na ambalaži. U pravilu, to je najmanje godinu dana.

Imajte na umu: Koaguchek Plus Test sadrži 24 komada kontrolnih traka i dizajniran je za provođenje odgovarajućeg broja studija. Recikliranje nije osigurano!

Izvornik možete dobiti od nas koji u potpunosti odgovara deklariranim karakteristikama. Cijena može varirati, pa pažljivo pratite ažuriranja web-lokacije.

CoaguChek XS PT test možete kupiti izravno na našoj web stranici. Za isporuku u Moskvi.

Testirajte coaguchek trake

Tijekom radnog vremena, upravitelj će vas nazvati u roku od jednog sata i poslati narudžbu

Vaša je poruka uspješno poslana. Hvala vam

Srodni proizvodi

 • opis
 • karakteristike
 • Analogi i povezani
 • Recenzije

Test trake CoaguChek XS test (Koaguchek XE test) tvrtke Roche Diagnostics koriste se za određivanje protrombinskog vremena (INR) u bolesnika koji uzimaju oralne antikoagulanse. Dizajniran za uporabu s Koaguchek XS uređajem (Coaguchek XS).

U pakiranju: 48 komada.

Značajke:

 • Pohranjeni na sobnoj temperaturi, njihov rok trajanja se povećava na 18 mjeseci
 • Značajka kontrole kvalitete ugrađena u test traku osigurava točne rezultate.
 • U test trakama se koristi humani rekombinantni tromboplastin s međunarodnim indeksom osjetljivosti (MICH) = 1,0, što omogućuje postizanje visoke točnosti u određivanju INR
 • Reagens nije osjetljiv na učinak heparina, što omogućuje određivanje INR u procesu prijelaza liječenja s heparina na varfarin

Testne trake CoaguChek XS u Blagoveshchensku

Test trake "Koaguchek XS test" br

Ispitne trake Glukoza jednostavnog dodira (Easy Touch Glucose) br. 50

Test trake Koaguchek X Es (Coaguchek XS PT Test) za određivanje INR (48 kom.)

Testne trake OneTouch Verio

Test trake One Touch (odaberite broj 100)

Test trake Koaguchek X Es (Coaguchek XS PT Test) za određivanje INR (24 kom.)

Test trake Koaguchek XS №24

Test trake JOHNSON JOHNSON OneTouch Odaberite # 50

CoaguChek XS 24 testovi

Aktivne ispitne trake Accu-Chek

Lako testiraju trake za hemoglobin

Test trake JOHNSON JOHNSON OneTouch Ultra # 100

Test trake onetouch odaberite plus №100

Test trake Akku-Chek Aktiv br

Test trake One Touch (Ultra №50)

OneTouch ultra test trake

Testne trake OneTouch SELECT PLUS

Test trake JOHNSON JOHNSON OneTouch Ultra # 50

Test trake ROCHE Accu-chek aktivna br

Testne trake za kolesterol MultiCare

Test trake ketoglyuk-1 n50

Akku-Chek Aktivne test trake # 50

Test trake za diacont br. 50 metara

Akku-Chek Aktivne test trake # 100

Accu-Chek test trake

Testne trake CoaguChek XS

Test trake ROCHE Accu-Chek Performa №50

Test trake ketoglyuk-1 n50

Cijene CoaguChek XS test traka u Blagoveshchensku

Web-lokacija tvrtke compumir sada nije specijalizirana samo za računalnu tehnologiju. Ako želite kupiti coaguchek test trake xs u Blagoveshchensku po pristupačnoj cijeni, samo idite do kataloga proizvoda koji vas zanima, odaberite proizvod koji vam je potreban i idite u online trgovinu gdje možete dogovoriti isporuku test traka xs u coaguchek. Računalni katalog - svijet proizvoda s opisima, recenzijama i fotografijama.

Lako probavljiv ugljikohidrati popis proizvoda, štetnost i prednosti ugljikohidrata

Fruktoza dojenja