Liječenje moljac recenzije

Ovdje predstavljamo samo mali dio svih stvarnih recenzija koje su nam posjetitelji u knjizi gostiju napisali više od sedam godina postojanja naše web-lokacije. I imajte na umu, one su stvarne, svaka od njih se može naći u ovoj knjizi. Nadamo se da će priče o oporavku tih ljudi biti korisne jednom od vas. Kao jedan od prvih prijatelja tog mjesta, Nikolaj je rekao: recenzije i savjeti su potrebni kako bi se podržao, podigao duh, vjeru i nadu.

Tatyana (18.11.2013).
Zdravo, Nina Dmitrievna! Dugo vremena vam nisam pisao, mnogo je toga došlo. A sada postoje i loše vijesti o nemogućnosti slanja tinkture u Ukrajinu i bez nje ne možemo. Želim podijeliti svoje iskustvo, možda će netko dobro doći. Moj sin ima stabilan oblik tuberkuloze, i iako se liječi u Italiji, nema rezultata. U lipnju / kada sam izgubio svaku nadu. Imala sam strašnu depresiju. Sin je postao vrlo tanak, gotovo ništa nije jeo, jedva se preselio čak iu toalet, imao je strašno povraćanje dok je uzimao lijek. I od srpnja, počeli su uzimati tinkturu voska od moljca: to je 50 kapi 2 puta dnevno, ja uzimam 20 kapi dnevno.Rezultati su postali vidljivi tjedan dana kasnije: imao je apetit, počeo je smanjivati ​​kašalj, prestao se gušiti. Osećao sam rezultat malo kasnije, ali već osjećam potrebu za životom, poboljšanjem i, štoviše, značajnim učinkom. Sin je počeo dobivati ​​na težini, manje kašlja, boljeg sna, povećane snage. A to je unatoč činjenici da ne uzima lijekove, jer uz samo spominjanje droge ili bolnice, ona drhti. Znam da je još dug put za liječenje, ali kada dođe do rezultata, lakše je liječiti i živjeti. Hvala vam!

Elena (14.03.2014).
Dobro došli! Želio bih ostaviti vaše povratne informacije o vašem čudotvornom moljcu. Stvarno mi se sviđa vaš proizvod, naime tinktura voska moljca. Odmah je vidljivo da nismo pali na uobičajenu ljekarničku varku. Učinak je nevjerojatan, i nije važno iz koje bolesti ga uzimati. Prihvaćamo je gotovo cijelu obitelj. Dao joj je nećakinju tinkturu moljca, imala je česte sezonske prehlade. Ovaj put cijelu zimu su zajedno pili tinkturu, bilo je pomalo kao lutka, ali je iznenađujuće lako preboljela prehladu, koja bi prije bila lagana najmanje 2 tjedna s visokom temperaturom. I moja sestra, poput zimskog proljeća, tako konstantnog sinusitisa. Vidjela sam tinkturu voska od mjesec dana i rekla da je postala mnogo bolja. Jedan poznanik kojem sam savjetovao vaš požarni ugriz patio je od raka dojke i njezine upale pluća više od pet godina. Tekućina je ispumpana nekoliko puta. Nakon 3 mjeseca uzimanja moljca, primijetila je poboljšanje, ispljuvak se počeo povlačiti i ubrzo je kašalj prošao, iako je to bilo toliko godina u kemiji. Pa, nešto ovako. Općenito, vaš voštani moljac je vrlo učinkovit lijek, hvala na tome.

Pregledajte broj 320 knjige gostiju na web-lokaciji. Fatima.
Pišem ovo za one koji su bolesni od bronhijalne astme. To stvarno puno pomaže.
Moja majka pati od astme 5 godina. Prije toga imala je bronhijalnu bolest u obliku kroničnog bronhitisa, a astma je dovedena u pitanje. Ali prije 5 godina, moja majka je počela s napadima, nakon jedne od njih, vrlo teško, imala je dijagnosticiran astmatični status - najgoru komplikaciju astme.
Sljedeće 3 godine u bolnici smo bili gotovo svaka 2-3 mjeseca, stalno je bila na hormonima. Tako sam umoran da sam izgubio svaku nadu. I onda sam slučajno saznao za vosak moljac i odlučio naručiti od beznađa.
I počeli smo prijem. Na kraju trećeg tjedna nije prvi put tražila injekciju, u četvrtom tjednu injekcije su smanjene na dva puta tjedno. Peti tjedan - ostala je samo na hormonu za inhalaciju. I svaki tjedan se nešto smanjilo zbog droge. Nakon 3 mjeseca, zaboravili smo na injekcije...
Tinkturu pijemo gotovo 1,5 godina. Trenutno je samo Foradil Kombi ostao od droge jednom dnevno. Ako se prehladite, ne traje dva tjedna, već 3 dana. Mislim da će biti potpuno izliječena ako prestane pušiti. Nažalost, puši, pa sam sada odlučio naručiti vosak s marginom.
Puno vam hvala, za vašu iskrenost i za svoje proizvode, mama se osjeća sjajno i dobro izgleda. Vosak moljac nije lijek za lijek, već vrlo dobar pomagač u borbi protiv astme.

Indikacije i kontraindikacije tinkturnog voska

Vosak moljac, pčelinji moljac - leptir obitelji Ognivka opasan je parazit za sve pčelare. I premda sam leptir ne nosi nikakvu opasnost, ali gusjenice su potpuna katastrofa za košnicu. No, farmaceutska svojstva same gusjenice su vrlo korisna, tako da se prodaje tinktura na bazi voska. A što je to, neka razumijemo.

Opis i izgled voska

Voštani moljac je srednji leptir od 25-35 mm sivo-smeđe boje. Živi izravno u blizini pčela, pa je njegovo drugo ime pčelinji moljac. Ličinke žive u košnicama i hrane se gotovo svime što pčele proizvode: voskom, medom, pergom i ličinkama pčela. Pčele saća sa svilom sprječavaju razvoj ličinki pčela, što dovodi do smrti legla. Gusjenice do 2 cm duge, neaktivne, ali vrlo proždrljive. Smatra se da probavni trakt ličinki sadrži poseban enzim koji se zove cerrase, koji je u stanju razgraditi vosak. To je bio preduvjet za činjenicu da se tinktura na bazi gusjenice koristila u borbi protiv tuberkuloze (vjeruje se da je tuberkulozni bacil u ljusci koja je po sastavu slična vosku).

Indikacije i primjena

U znanstvenim krugovima još uvijek postoje burne rasprave o prednostima ovog tretmana, mnogi pristaše metode dokazuju prednosti liječenja. Iako je službeno lijek nije prepoznao, a liječnik vam neće propisati tu tinkturu. Ali popularna glasina naziva ga "lijekom za sve bolesti" i preporučuje ga od:

  • Plućne bolesti
  • Srčani i genitourinarni problemi
  • Poremećaji i alergije na živce
  • Želudac i onkologija

Koliko ili ne treba vjerovati svojstvima ovog čuda - svatko sam određuje tinkture. Možda kao dodatni alat, to će učiniti, ali prije uporabe, konzultirajte se s kvalificiranim liječnikom.

Kuhanje tinktura kod kuće

Tinkturu obično izrađuju pčelari ili velika pčelarska poduzeća, a od njih možete kupiti i gusjenice. Tinktura je napravljena od odraslih osoba, pretposljednje dobi koje stalno jedu prije pupanja. Vjeruje se da oni imaju najpotrebniji enzim. Recept za pravljenje tinktura je vrlo jednostavan: ličinke (obično uzete žive) uliju se s 40% alkohola u omjeru 1:10 težine. Naime, 10 grama ličinki uzima 100 grama alkohola. Nakon inzistiranja na tamnom hladnom mjestu 1 - 2 mjeseca. Kao rezultat, dobivamo 10% -tnu otopinu. Na prodaju se mogu naći 20% i 25% rješenja. Iako je rješenje jednostavno u izradi "monopola", pripada pčelarima. Iako ličinke prodaju odvojeno, ali cijena za njih je obično previsoka.

Primjena i kontraindikacije

Službeno, upute za uporabu tinkture ne postoje, jer ovaj proizvod nije službeno priznat kao lijek. Nemojte službeno uzimati 3 - 5 kapi na 10 kg težine, prije nego što se razrijedite u bilo kojoj tekućini. Liječenje tinkturom, kao i drugim lijekovima zahtijeva poštivanje određenih pravila. Za bolju apsorpciju preporučuje se 30 minuta prije obroka ili 1 sat nakon gutanja. Preporučljivo je podijeliti dnevnu dozu na 2-3 doze, s obzirom na tonički učinak, ne uzimajte tinkturu prije spavanja. Ako imate prvu dozu tinkture i ne znate kako će vaše tijelo reagirati, slijedite sljedeću shemu: 1. dan - u jutarnjoj dozi; 2. dan - ½ doze; 3. dan - ¾ doza. Ako nema netolerancije ili nelagode, slobodno započnite liječenje. Trajanje liječenja ovisi o ljudskoj fiziologiji, ali u prosjeku je 3 mjeseca. To je zbog činjenice da u početku tijelo akumulira hranjive tvari, i tek tada ih koristi. Prilikom izračunavanja doze, uzmite u obzir koncentraciju samog otopine, to treba platiti već prilikom kupnje tinkture. U svakom slučaju, ako odlučite koristiti ovaj proizvod za liječenje, obratite se svom liječniku. Kontraindikacije za uporabu bit će sljedeće:

  • Nemojte uzimati djecu mlađu od 14 godina
  • Trudnice i dojilje
  • Osobe s gastrointestinalnim problemima

Gdje kupiti i koliko košta

Ni jedna farmaceutska tvrtka se ne bavi proizvodnjom i distribucijom tinktura, a možete je kupiti samo od privatnih proizvođača. Prodaja se obavlja uglavnom putem Interneta u specijaliziranim trgovinama (prevaranti ne spavaju u potrazi za trgovinama s dobrim recenzijama). Cijene su približno iste u svim trgovinama i kreću se od 700 do 800 rubalja po 100 ml otopine od 20 do 25% i 350 do 400 rubalja za 10% otopine.

Zanimljive činjenice o voskom

  • Svejedi - jede sve što se može naći u košnici: med, vosak, pčele i leglo;
  • Ljekovitost su primijetili i opisali iscjelitelji antičke Grčke i Egipta, Mezopotamije;
  • Znanstveni svijet dugo vremena nije prepoznao prednosti kukca. Znanstvenik Ilya Mechnikov u 19. stoljeću proveo je istraživanja i dao neosporne dokaze u akademskom vijeću;
  • Mnogi suvremeni lijekovi sadrže ekstrakt ličinki voska;

Izvadite recenzije

Moja majka ima 68 godina, a kao i mnogi u ovoj dobi, čireve. Visoki krvni tlak, astma, itd. Tinktura je bila pijana tijekom 3 mjeseca, tlak se stabilizirao, a astma je postala rjeđa. Također se koristi u liječenju hripavca, a sin se razbolio u djetinjstvu. Ja osobno koristim tinkturu u maskama za lice. Sam sam pravim maske, koža je izglađena i postaje baršunasta. Za masku uzimam: 5 kapi ekstrakta; i 1 čajna žličica kiselog vrhnja, meda, plave gline. Ukratko, ekstrakt pomaže cijeloj obitelji.

Uzmi ekstrakt kako bi održao imunitet. Cijela obitelj, ja, moj suprug i dvije kćeri, vrlo smo zadovoljni rezultatom. Djevojke se ne razboljevaju, ne propuštaju školu, epidemija gripe je mirno doživjela prošle godine. Umor i pospanost su također smanjeni, a kćeri bilježe povećanje radne sposobnosti. Zadovoljni smo. Mi savjetujemo!

Irina Nikolaevna, Bryansk.

Nakon oduševljenja, kupio sam ekstrakt tinkture voska. No, ispostavilo se da je rezultat sasvim obrnut, moj pritisak nakon što je to učinio naprotiv, raste još više. Osjeti su samo užas, vrtoglavica i bol, zimica. Provjereno nekoliko puta, bilo je nakon uzimanja takvih učinaka. Bio je jako uznemiren, ne postoji lijek za sve bolesti i nitko tko pomaže svima! A ova tinktura nije iznimka.

Peter Nikolaevich, Kerch.

Patim od kroničnog bronhitisa, ishemije itd. u mojih 62 godine volio bih trčati. Pijem tinkturne tečajeve 3 mjeseca u mjesecu, opće stanje se poboljšalo. Otišao je dah, ne postoji takav zamor kakav je bio. Samoprocjena? Možda! A možda crvi pomažu, naizgled strašnu mješavinu.

Galina Petrovna, Mosk.obl.

Ako imate iskustva u korištenju ovog alata, ostavite povratne informacije u komentarima u nastavku. Možda je to vaš savjet koji će nekome pomoći da donese ispravnu odluku.

Sreća i zdravlje vama i vašim voljenima.

Vosak moljac: tinktura, korisna svojstva, recept, liječenje, recenzije

Do danas, metoda liječenja koja je prilično rasprostranjena u antici ponovno dobiva na popularnosti - tinktura voska moljca. Drugo ime ove nevjerojatne medicine je pčelinji požar. Razmotrite detaljnije koja su obilježja primjene ovog terapijskog agensa i iz kojih se bolesti može izliječiti.

Dakle, ono što je vosak moljac, njegova uporaba u receptima tradicionalne medicine, korisna svojstva voska moljac tinkture, indikacije i kontraindikacije, preporučene doze i tečajeve liječenja.

O vosnom moljcu - što je to

Vosak moljac poznat od davnina. Bila je to osnova za lijekove koji se savršeno liječe od bolesti srca, starosnih promjena u tijelu, muške impotencije i mnogih drugih bolesti.

U prošlom stoljeću, u nekim restoranima u Kini i Japanu, posluživali su jela s larvama od voska. A ako se okrenemo još davnijim vremenima - u staroj Grčkoj i drevnom Egiptu, ovaj lijek je uspješno tretirao potrošnju, neplodnost i druge patologije ginekološke sfere.

Točne informacije o tome kako pravilno upotrijebiti ljekoviti pripravak napravljen na bazi voska, dugo vremena su poznate samo određenom krugu ljudi: iscjeliteljima i pčelarima.

Općenito, vosak se smatra štetočinom u košnicama, iako postoji alternativno mišljenje o njihovoj međusobno prihvatljivoj simbiozi s pčelama. Od trenutka kada krtica položi jaja do trenutka pojavljivanja odraslog leptira, krtica za vosak nalazi se samo unutar košnice. Stoga je glavna hrana za male ličinke moljca bila samo pčelinji vosak i saće s ostacima meda.

U prvih 10 dana ličinke se hrane samo biserima i medom. Mnogi pčelari preporučuju uzimanje samo 10-dnevnih osoba za tinkturu.

Kao rezultat toga, vosak-moljac nije samo bič svih pčelara, već i izvrstan terapijski alat.

Korisna svojstva voska moljca - tinktura i ekstrakt

  • antibakterijski;
  • imunostimulirajuća;
  • antioksidansa;
  • poticanje aktivnosti mozga i tjelesne aktivnosti;
  • detoksifikacija;
  • tonik, nadomjestak nakon teške bolesti, operacija;
  • prevenciju i liječenje bolesti kardiovaskularnog i respiratornog sustava;
  • poboljšanje sposobnosti pamćenja i koncentracije, raspoloženja;
  • regulatorni metabolički procesi u tijelu;
  • normaliziranje razine glukoze u krvi;
  • prevenciju gripe i drugih prehlada;
  • liječenje genitalnog područja žene (cista jajnika, brojne disfunkcije, hormonalni poremećaji, neplodnost) i muškarci (adenom, prostatitis, neplodnost).

Tinktura se uspješno koristi u kardiologiji, dermatologiji, ginekologiji, liječenju bolesti probavnog trakta, gerontologiji.

Glavni pokazatelji za uporabu tinkture pčelinje vatre

  • Infekcija pluća s Koch štapom.

Od davnina se tinktura pčelinje ubod koristi kao učinkovito terapijsko sredstvo u borbi protiv tuberkuloze. Postoje brojni znanstveni radovi koji dokazuju teoriju da enzimi larvi moljaca, koji se uspješno hrane pčelinjim voskom, mogu slomiti ljusku Kochovih štapića, time izravno pobijedivši uzročnika tuberkuloze.

Uspjeh u liječenju bio je toliko velik da se ovaj lijek počeo koristiti u liječenju drugih bolesti, čija je priroda povezana s bakterijskim infekcijama.

  • Sve vrste oštećenja srca, kongenitalne anomalije ovog organa, aritmije, kardioneuroze, itd.
  • Veoma poboljšava hemoglobin i uspješno se koristi u liječenju bolesti krvi.
  • Pomaže u oporavku od operacije, liječenju osteoporoze i cističnih formacija.
  • To je naširoko koristi za vraćanje izgubljene vitalnosti, suspendirati promjene vezane uz dob i spriječiti bolesti povezane s općim starenjem tijela.
  • Izvrstan alat u liječenju bolesti probavnog trakta.
  • Uobičajeni lijek koji povećava fizičku izdržljivost sportaša prije sportskih nastupa i rehabilitacije nakon natjecanja.

Važno je upamtiti da, unatoč činjenici da ovaj lijek nema nuspojava, samo liječnik ili poznavatelj pčelinjega treba propisati i zapisati dozu.

Priprema tinkture voštanog moljca

Općenito, to je lakše kupiti ovu tinkturu od dokazanog pčelara, na primjer, "pergoff.ru: vosak moljac tinktura, ekstrakt, sirup", ali ako stvarno trebate kuhati ga sami, onda je infused u omjeru 1:10 (10 gr. 100 grama votke. Često u ovoj tinkturi dodaju se izmet ličinki moljaca, daju boju i posjeduju odgovarajuću biološku aktivnost.

Osim tinkture, iz ovog pčelarskog proizvoda dobiva se i ekstrakt, priprema se medni sirup.

Učinkovitost ovog lijeka u medicinske svrhe opisana je ne samo u znanstvenim časopisima.

Postoje mnoge pozitivne recenzije običnih ljudi koji su koristili ovu metodu liječenja na sebi.

Na primjer, stanovnik Novosibirska, Tatiana, piše recenziju:

"Dugo nisam ni slutio da u prirodi postoji takav lijek kao pčelinjak. No dogodilo se da je moj sin zadobio tuberkulozu. Liječnik istodobno s glavnim lijekom propisao lijek, sin je vrlo brzo otišao na popravak. Naoružani detaljnijim poznavanjem ove droge, također sam odlučila koristiti ovu tinkturu za liječenje bolesti - proširenih vena. Danas, nakon dva mjeseca liječenja, rezultat ima svoju pozitivnu dinamiku i vjerujem da će mi infuzija pčelinjeg pčela pomoći da se zauvijek riješim svog problema. "

Kontraindikacije vosak moljac tinktura

  • Peptički ulkus, erozivna patologija jednjaka;
  • trudnoća, iako je prema nekim izvorima u trećem tromjesečju dopušteno koristiti za uklanjanje toksikoze;
  • alergijske manifestacije i individualna netolerancija.

Upute za uporabu voska

Budući da se s gotovo bilo kojim tretmanom pčelinjim proizvodima može razviti alergija, potrebno je početi koristiti tinkturu ili ekstrakt pčelinjeg pčela iz malih doza - 10-15 kapi dnevno ujutro pola sata prije obroka.

Još je ugodnija mogućnost ulaska u tretman s tinkturom voštanog moljca:

1 dan - četvrtina doze;

2. dan - polovica preporučene doze;

3 dana - tri četvrtine;

sama doza se izračunava ovisno o težini osobe - za svakih 10 kilograma preporuča se uzeti tri kapi tinkture.

Ako se netko ne želi zamarati kapljicama - pčelarima, savjetujem vam da pijete pola čajne žličice spomenute tinkture pola sata prije obroka dva puta dnevno. Maksimalna doza - žlica tri puta dnevno.

Za profilaktičke svrhe preporučuje se jednokratni unos, ali će dvodnevni unos lijeka biti učinkovitiji za liječenje, ali bolje je ne dohvatiti ga do kasno navečer, pa su nakon uzimanja mousa iz voska mogući problemi s uspavljivanjem.

Također, učinkovitost se povećava ako moljac tinktura razrijeđen u žlicu vode nije odmah proguta, ali se održava u ustima, sisa malo.

Paralelno s liječenjem preporuča se apstinencija od alkohola i višak hrane.

Vanjska tinktura ličinki voska moljca

Izvana, ova tinktura tretira rane, čireve, podmazuje čireve herpesa, čire. Učinkovito miješanje žličice tinkture s istom količinom dimeksida, koja se koristi u aplikacijama i oblogama. Ako pacijent ima visoku osjetljivost, moguće je dodatno razrijediti kompoziciju s pola čiste vode.

Preporučeni tretmani - trajanje liječenja ličinkama pčela

Prosječno trajanje je tri mjeseca, ali često za različite bolesti postoji vlastiti režim. Ako tinkturu kupite u mjestima koja su provjerena i provjerena kvalitetom, upute za uporabu za određene bolesti uvijek su povezane s ekstraktom tinkture ili voska.

Liječenje tinkture voska moljca

Voštani moljac je štetočina košnica koja je dobro poznata svakom pčelaru. Leptir je praktički bezopasan, i ne hrani se ničim, ali ovdje larve voskovog moljca jedu med, pergu, vosak, smeće u košnici, ponekad čak i ličinke pčela i manje gusjenice vlastite vrste. U saće povezuju svilu, sprječavajući pčele da se brinu za ličinke i dovedu do smrti dijela legla.

Za liječenje raznih bolesti koriste se ličinke voštanog moljca - srednje velike (do 20 mm) svjetlo žute gusjenice, sjedeći i vrlo proždrljivi. Od toga se pripremaju domaće tinkture, koje se, kada se uzimaju, uzimaju unutra.

Nije poznato tko je i kada je došao prvi napraviti tinkturu od lišća voska moljca. Možda je pčelarski način izvukao barem neku korist od omražene štetočine. I tek tada, pacijenti koji su se radije liječili nekonvencionalnim lijekovima aktivno su širili glasine o čudotvornom lijeku.

Malo opravdanja za učinkovitost tinkture voska u liječenju bolesti. Među njima su:

  • nekoliko znanstvenih studija o sastavu samih larvi. Pronašli su supstance koje poboljšavaju rad kardiovaskularnog i endokrinog sustava tijela, ali u tako skromnim količinama da je tinktura voska moljaca po svojim svojstvima inferiorna raznim biljnim pripravcima, a liječenje bolesti voska na temelju tih tvari nije racionalno.
  • Istraživanja "profesora" nepoznatih u znanstvenim krugovima koji su otkrili enzim cerrazus u ličinkama (još nepoznatim kemičarima), koji učinkovito uništavaju bakterijske stanice u tijelu.

Službeno se vjeruje da je vosak moljac tinktura je placebo, svrsishodnost koja je propisana za liječenje bilo koje bolesti osigurava pacijenta uvjerenje o uspješnom ishodu (osoba vjeruje da je lijek će mu pomoći da se oporavi). Međutim, to ne sprječava tisuće tradicionalnih iscjelitelja da propisuju tinkturu od ličinki voska do voljnih pacijenata, bez obzira na ozbiljnost bolesti, a sami pacijenti bi trebali piti ovaj lijek umjesto dokazane dugotrajne medicinske prakse i doista učinkovitih lijekova.

“Kad je mojoj kćeri dijagnosticirana astma, odlučili smo najprije ići na lokalnu baku, narodnu iscjeliteljicu. Savjetovala nam je da počnemo s tretmanom s voskom i da je to najpouzdaniji način. Isprva smo bili zbunjeni cijenom užitka - za puni tečaj morali smo platiti 3.000 rubalja - a zatim i činjenicu da se nakon dva mjeseca liječenja stanje djeteta samo pogoršalo. Kašalj je postao stalni, kćer se počela gušiti i noću. Otišli smo u bolnicu, rekli su nam da je još na vrijeme, ali moglo je biti vrlo loše. "

Tinktura voštanog moljca kao tretman

U početku je tinktura voska bila namijenjena liječenju tuberkuloze. Bilo je čak i pokušaja da se znanstveno objasni njegova učinkovitost - navodno, isti enzim koji se zove cerrase, koji razgrađuje masti i dopušta ličinkama da se hrane voskom, i sigurno cijepa lipidne membrane Kochovih štapića i uzrokuje smrt uzročnika tuberkuloze.

Čak i unatoč činjenici da je enzim "ceraza" u prirodi odsutan (nema znanstvenih dokaza o njegovom postojanju), postoje pitanja o njenom prodiranju u same pluća i selektivnom učinku na Kochov štapić. Zašto, na primjer, enzim ne uništava efektivno fosfolipidne stijenke drugih stanica: na primjer, stanice Escherichia coli, moždanih stanica ili stanica srca, napokon.

Međutim, ubrzo nakon uspjeha sredstava u bolesnika, krtica za vosak počela se koristiti ne samo za liječenje tuberkuloze, već i za borbu protiv bolesti koje nisu povezane s bakterijskim infekcijama. Primjerice, s alatom:

  • liječenje raka
  • liječenje proširenih vena
  • liječenje prostatitisa
  • liječenje ateroskleroze
  • borbe protiv živčanih slomova
  • liječenje impotencije i neplodnosti kod muškaraca

... i još mnogo toga.

Očito, jedan lijek ne može učinkovito liječiti takve različite bolesti - tradicionalni iscjelitelji jednostavno iskorištavaju dobro poznato ime droge i vjeru u nju. Istodobno, pacijenti sami voljno provjeravaju ljekovita svojstva vosnog moljca na sebi i svojim rođacima, što stvara prostor za djelovanje šarlatana.

Nikakav certificirani liječnik ili licencirana klinika ne propisuje tinkturu voštanog moljca čak i kao pomoćno ili profilaktičko sredstvo.

Korisno je donijeti zaključak: liječenje ličinki voska od moljca je moguće samo kao dodatna mjera za glavni tretman. Odbiti liječenje priznatim metodama u korist tinkture voska, osobito u borbi protiv teških bolesti kao što su onkologija i tuberkuloza, nije moguće.

No, čak i pri odlučivanju o upotrebi sredstva, potrebno je konzultirati liječnika koji je spreman preuzeti odgovornost za rezultat upotrebe sredstva.

- Nikad nisam znao što je to i što vosak liječi. Njezin sin je liječen od tuberkuloze, kako se ispostavilo, ali prepisana sam za proširene vene na nogama. Paralelno - pijavice tri puta mjesečno i zagrijavaju se s gorušicama. Ovo je vrlo zamorno. Ja radim drugi mjesec, nema ničega na mojim nogama. Ali nešto mora izaći ".

Indikacije i način uporabe tinkture

Postoje neki teoretski preduvjeti da bi se moglo reći da je liječenje tinkturom voštanog moljca indicirano u sljedećim slučajevima:

  • s aterosklerozom
  • kod bolesti kardiovaskularnog sustava
  • s niskim krvnim tlakom.

To su tvari korisne u tim bolestima koje se pouzdano nalaze u sastavu samih ličinki. Sva druga svjedočanstva su isključivo inicijativa narodnih iscjelitelja:

  • tuberkuloza
  • bronhitis
  • migrena
  • impotencija
  • prerana ejakulacija
  • proširene vene
  • tromboflebitisa
  • poremećaji živčanog sustava
  • alergija
  • predmenstrualni sindrom
  • ishemijske bolesti srca.

Osobito je upitna liječenje proširenih vena od voska - ni ličinke ni alkohol u tinkturi nemaju nikakve veze s proširenim venama.

Također morate biti sigurni da tinktura neće izazvati alergijsku reakciju kada se nanese, što je tipično za mnoge pčelinje proizvode.

Sudeći prema pregledima u mreži, narodni iscjelitelji propisuju lijek od ličinki voska, čak i kod virusnih infekcija - gripe ili dječje paralize. Slijedeći ove preporuke mogu biti opasne, jer tinktura neće utjecati na sam virus, a bez pravilnog liječenja, kliničko stanje može se pogoršati.

Doza u liječenju ekstrakta voska od moljca obično se propisuje ovisno o snazi ​​same tinkture. Piju 25% tinkture 6-8 kapi tri puta dnevno, razrjeđujući ih bilo kojom količinom vode. Lijek od 10% uzima se u 10-15 kapi tri puta dnevno. Iz specifičnosti same bolesti, doza se obično ne mijenja.

“U liječenju tuberkuloze, vosak je jednak. Izliječila sam se i savjetovala svima. Imao sam tuberkulozu u oba pluća u gornjim režnjevima. Nisam mogla disati ili se normalno kretati. Lijekovi propisali toliko da jednostavno nisu imali novac za njih kupiti. Dva mjeseca popila je vosakovu krticu bez ijedne pilule, a na rendgenskom je pokazala da je u gornjem desnom dijelu pluća prisutan mali fokus. Ovaj alat stvarno djeluje, još nekoliko mjeseci, a ja ću biti zdrava osoba. "

Tinktura vosak moth učiniti sami: recepti i kuhanje pravila

Tinkturu voštanog moljca najčešće izrađuju sami pčelari ili privatna pčelarska poduzeća. Oni također mogu izravno kupiti vosak moljac za liječenje.

Za pripremu tinkture voštanog moljca koriste se prilično velike larve pretposljednje dobi. Starost ličinki gotovo da ne utječe na ljekovita svojstva tinkture (ne možete koristiti samo najveće odrasle ličinke koje su prestale hraniti i spremne su za pupanje), ali što je svaka pojedinačna ličinka veća, to će im biti manje potrebno za pripremu lijeka.

Ličinke voska moljca jednostavno se pune alkoholom (ponekad vodka) u omjeru mase 1:10 za 10% tinkture ili 1: 4 za 25% tinkture. Tinkturna posuda je čvrsto i hermetički zatvorena i postavljena 2-3 mjeseca u tamnu hladnu prostoriju za infuziju.

Moguće nuspojave i kontraindikacije

Do danas nije poznato o nuspojavama liječenja s velikim voskom. Iscjelitelji obično upozoravaju pacijente da se ponekad mogu primijetiti alergije dok se uzimaju i osjećaju se gore. U tim slučajevima treba prekinuti unos tinkture.

„Čak i kad me je srce mučilo, saznao sam da je tinktura vosnog moljca ozdravila. Pokazalo se da je to dobro za prevenciju srčanog i moždanog udara. Pokušao sam ga popiti, popio tri boce prema uputama, ali nisam osjetio poseban rezultat. Iako su se bolovi počeli događati rjeđe, blagostanje se nije poboljšalo. "

Jednoznačne kontraindikacije za korištenje tinktura voska od moljaca su trudnoća, dojenje i djeca do 14 godina. Također, ne treba koristiti tinkturu za osobe s bolestima probavnog trakta.

Proizvođači tinktura i cijena za to

Nijedna farmaceutska tvrtka ne proizvodi ekstrakt tinkture ili voska. Svi proizvodi koji se prodaju su isključivo privatna proizvodnja, samo nekoliko ih proizvodi privatna poduzeća bez registracije i dobivanja dozvole.

Tinkturu voštanog moljca možete kupiti od proizvođača ili putem Interneta u specijaliziranim internetskim trgovinama. Štoviše, uz online kupnju, alat se može isporučiti u gotovo svaku zemlju na svijetu (što utječe na troškove isporuke). Ako je potrebno platiti unaprijed, vrijedi kupiti proizvod samo od prodavača koji imaju dobre recenzije. To će pomoći izbjeći varanje.

Cijena bočice od 100 ml od 25% tinkture je oko 700-800 rubalja, a 10% tinkture je oko 350-400 rubalja.

Općenito možemo reći da je tinktura voštanog moljca jedan od onih alata koji se mogu iskušati zbog interesa, ali je nemoguće na sve načine na sve svoje nade vezati. Uostalom, postoji rizik da propustite trenutak za stvarno potreban tretman, kada će se čak i učinkovita sredstva primijeniti prekasno...

Sibirski med iz Sayanskog podnožja

Farma obitelji Starchevskih. Krasnoyarsk Territory, Bogotolsky District.

24honey.ru

Online trgovina

Broj trgovine 1

Novosibirsk, 5

Trgovina broj 2

9. Pariška komuna,

Trgovina broj 3

Lenjin, 153

reference

Slučajna fotografija

Zanimljiva činjenica

Glavni izbornik

Sekcije

Najnovije vijesti

Nedavni unosi

Instagram

Mišljenje o vosku

Na internetu, časopisi, novine, puno povratnih informacija o prijemu voska moljca. Odlučili smo prikupiti sve recenzije na našoj web stranici i kategorizirati ih. Sigurni smo da ćete se osjećati ugodno.

Voštani moljac za tuberkulozu

Lena (10/05/2015). “Jučer sam dobio kontrolnu sliku - rezultat je vrlo dobar, 70% riješeno, ostao je samo jedan mali fokus. I to je unatoč činjenici da sam pio ekstrakt voska za manje od 2 mjeseca (počevši od 22. srpnja). Moj san se poboljšao, moje raspoloženje se poboljšalo, dobio sam nekoliko kilograma. I od sljedećeg tjedna prebacit će me na ambulantno liječenje (hodat ću jednom tjedno za pilule). Muž i sin također piju vosak za profilaksu. "

Alena N. (09.06.2015.). “Sinu je dijagnosticirana tuberkuloza (ima 6 godina). To se dogodilo u siječnju, 9 mjeseci nakon otkrivanja lezija u plućima. Tretirani su konvencionalnim lijekovima i paralelnim kapljicama voska. Sve je prošlo dobro, nije bilo komplikacija s lijekovima, lezije su bile zatvorene. Sada se testira svakih šest mjeseci. Režim liječenja Dao sam 3 kapi dva puta dnevno (moj je tada imao 5 godina), imali smo ekstrakt voska od 20%. Ispada da je doza bila malo veća. Isprva se odmorila tri tjedna na tjedan dana. Zatim, bliže drugoj polovici tretmana, nisam se odmarala, već sam dugo vremena. Sin je pio samo s vodom, ne prepoznaje slatke sokove i pića.) Istodobno su uzimali i tablete. Liječili smo se kod kuće, 9 mjeseci: lijekovi i vosak moljac. Redovitim nadzorom na patuljaru. U plućima su bili žarišta, mali i mali, ali bilo ih je. Na kraju liječenja, zatvorili su se i ostao je trag zbog kalcinacije, ali to je norma, kao što vjerojatno znate. Nije bilo nuspojava lijekova, hvala Bogu. Također je uzeo Wobenzym i Essentiale forte. Ponekad metionin umjesto Essentiale. Plus razni vitamini. "

Alena (10.12.2013.) „Već 1,5 godina bolujem od plućne tuberkuloze. Alergije idu na lijekove protiv tuberkuloze, a jetra odmah sjeda. Godina se borila s tom bolešću s onim tabletama koje su se više ili manje približavale, samo se pogoršavalo, pojavilo se razaranje. Vidio sam Medvedku i ASD - sve beskorisno, nije bilo pozitivne dinamike. Čim je počela uzimati tinkturu moljca, uništenje je bilo zatvoreno. Četvrtog mjeseca pijem tinkturu voštanog moljca. Osjećam se sjajno. Kći ponovno Diaskintest hiper, ali svi testovi su dobri. Otišao je kod alergologa, svi testovi su prošli, bez alergija. I imunoglobulin se prevrće. Pthisiatrici su odlučili da je to uobičajena alergija, i nisu počela puniti dijete s više pilula. Ali još uvijek joj dajem kap, nikad se ne zna, bolje je biti siguran. Pogotovo za imunitet ne boli. Prestali su boljeti. Ako se pojave kašalj i balege, onda najviše dva dana. "

Alexey, 25 godina (08.06.2012). "U proljeće 2010. počela sam kašljati, povukla se dosta iskašljaja, jedan liječnički liječnik je rekao da je to zbog pušenja:" kažu da je dobro što sam iskapio. " I tome nisam pridavao veliku važnost. Ali kako je vrijeme prolazilo, postajalo je sve gore: moj kašalj se povećavao, početkom jeseni često se temperatura počela povećavati, pojavljivala se snažna noćna znojenja, uopće nije bilo apetita, sam sam gurnuo hranu, mislio sam da je to nešto poput gripe teraflu, ali nije bilo učinka. U listopadu sam imala hemoptizu, a onda je postala zastrašujuća!

Omiljeni udarci odvezli su me na kliniku broj 4 (u blizini bolnice za hitne slučajeve), napravili su fluorografiju i čuli strašnu dijagnozu: Tuberkuloza! To je šok, kao lopata na glavi... Radiolog me poslao na Mira 20 (Krasnoyarsk Teritorijalni TB Dispanzer br. 2), nakon tjedan dana pregleda su napravili točniju dijagnozu: diseminirana plućna tuberkuloza u fazi raspada (na gornji lobi lijevog pluća nekoliko rupa + višestruke lezije) na desnoj strani pluća - više žarišta). Rekli su da postoje šanse da "prežive", ali će morati ostati u bolnici od 8 mjeseci do godinu dana, a možda i duže.

Poslali su me na liječnički pregled u Solontsy (Regionalni TBC 2). Moja uobičajena težina je 75-80 kg, kada sam ušao 2. studenog, težio sam 61 kg. Odlučio sam ne izgubiti srce i pogledati sve s pozitivnim. Na dan prijema sam prestao pušiti. Dobila sam standardni set: tubasid intramuskularno (6 kocki), pirazinamid (3 kotača), rifampicin (4 kapsule) svaki dan.

Nisam doista vjerovao u njihovu učinkovitost, pa sam ušao u internet u potrazi za alternativom. Čitao sam o medvjedu (jazavcu) masti, čini se kao dobar lijek, ali imam jednu jetru (imala je više nego dovoljno tableta), čitala o medvedki (upitna je i problematična u našoj klimatskoj zoni, a ako se naruči s juga bit će vrlo skupa). Dok sam bila u potrazi za spasom, mama je nazvala i rekla da joj je jedan od njezinih prijatelja rekao za prekrasan alat koji se zove vosak moljac (Ognevka).

Rekao sam svom liječniku o čudu mog lijeka i čuo sam: “Kakav smokvin vosak,“ vosak moljac - žohari ”- izbaci ovu glupost iz moje glave.” Ali nisam ga slušao (bez žaljenja). Napravio je 6 boca. Prvih 2 dana počela sam uzimati 10 kapi 2 puta dnevno, zatim 15 dana nekoliko dana, i na kraju 20 kapi za 3 žlice vode 3 puta dnevno (vrlo je važno da interval između uzimanja voska i uzimanja lijekova (pucanje, tablete) je najmanje 2 sata.). Malo me je bilo neugodno zbog pojave droge (alkoholizirane gusjenice), ali nisam obraćala pozornost na to, ali je imala vrlo dobar okus.

Krajem prosinca prošla sam fotofluorogram i tomogram, prema njihovim rezultatima, moj liječnik mi je rekao da imam vrlo dobru pozitivnu dinamiku, letio sam kroz odjel kao na krilima! Vrijeme je proletjelo. Moje stanje se značajno poboljšalo, kašalj je praktički nestao, dobio sam dobru težinu, moj apetit je bio brutalan, sve sam pojeo (možda je bio zahvaćen odustajanjem od pušenja). A sada, početkom ožujka, nakon sljedećih probnih snimaka, kad sam prošla pored stola medicinske sestre, sestra Natasha me nazvala i upitala: “Je li ovo vaš“ MEGA ”zvučnik?”. Nisam razumjela i pitala: "Mislim?". Rekla mi je da su nove slike spremne i da na njima nema rupa. i liječnici se pitaju kako su se tako brzo prerasli.

Dali su mi samo kapaljke s tubasidom (jer nakon 3 mjeseca intramuskularnih injekcija bilo je nemoguće gledati u moju stražnjicu bez suza), a redovito sam uzimala vosak-moljac, 20 kapi 3 puta dnevno.

Tada je najzanimljivija stvar počela: glasine u bolnici brzo su se puzale, a oni koji su mi se smijali, sada su me zamolili da mi kažu nešto više o voskom. Nisam nikoga ljutio i voljno dijelio informacije, dajući svima koji su pretrpjeli telefonski broj. Ne znam koliko ljudi vjeruje i zove, ali znam nekoliko ljudi koji su počeli uzimati voskove moljce, a ona im je pomogla. jedan od njih imao je tuberkulozu otpornu na lijekove, ležao je više od godinu dana, ništa nije pomoglo, a nakon nekoliko mjeseci uzimanja voska (vjerujem ili ne), dinamika je postala pozitivna.

Početkom svibnja još sam jednom bio "pofotkali" i vratio se kući s riječima: "ovdje nemate što raditi." Nisam bio protiv toga. Oh da, za vrijeme provedeno u bolnici, završio sam 2 tečaja fizioterapije.

Od svibnja promatram na Miri 20, moja tetka liječnica kaže da je sve dobro, a moguće je da ću u studenom biti uklonjena iz računovodstva. Ona također kaže: "Sve te je izliječilo kao pas." Još uvijek dobivam pilule pilula, ali ih ne mogu ni pogledati. Vosakova krtica završila je početkom lipnja (iskreno, u zadnje vrijeme sam se potpuno opustila i ponekad propustila svoj prijem). Moja voljena žena i kći također su pile vosak moljac cijelu zimu, u redu su, nitko se nije razbolio (ali moja kći još uvijek ima veliki Mantoux, želim da i ona popije piće).

Ovo je priča koja mi se dogodila. Želim izraziti HVALA za tinkturu voštanog moljca! Ako liječnici nisu otpustili Ognevku, mislim da bi tada žrtve tuberkuloze bile manje (i svojim sam očima vidio kako ljudi umiru od te strašne bolesti, a to uopće nije šala).

Nadam se da će moj pregled dati nadu za oporavak barem jednoj osobi. Zapamtite, glavna stvar je ne postati obeshrabren i proći kroz život s osmijehom, vjerujte (istinski vjerujte.) Najbolje, i sve će biti dobro! Hvala svima koji su čitali do kraja.

P.s. Svi gore opisani događaji osobno su mi se dogodili u razdoblju 2010.-2011., Sve što je napisano je istinito, a vjerovati ili ne jest svačije poslovanje. Žao svima

Alexander (09/09/2014). “Došao sam u ambulantu s tuberkulozom u kolima hitne pomoći u vrlo teškom stanju sredinom prosinca 2013., a mene su odnijeli na pod na nosilima. Nakon nekoliko tjedana postalo je bolje. Preživio. Mjesec dana kasnije saznao sam više o najstrašnijoj stvari. Trećeg dana, kako su ga stavili, desna mi je noga stisnuta. Zaustavi se. U veljači je identificiran MDR +. Jedna stvar koja je tada bila zadovoljna: Ured -. Od veljače vikendom tražio dom. Od sredine ožujka prešao sam na ambulantno liječenje. I još jedna nesreća - paraproktitis. To je bolest koja me je dovela i za sada je malo uznemirujuća. Općenito, buket.

O ekstraktu voska iz voska: počelo je uzimati, kako je preporučeno, nekoliko kapi početkom lipnja. Prvi mjesec do granatiranja, dok je bio bolestan. Na drugom - dobro, da, pomaci su se osjetili. Počeo je hodati štapom. Nešto što će pomoći mami s kućnim poslom. U trećem mjesecu - još bolje. Kemoterapija tuberkuloze je trajala i nastavljena. Kada se stavi: flura-infiltrativna tuberkuloza u gornji lobi lijevog pluća s dezintegracijom. Tada je bilo još gore - mili- jarna tuberkuloza, kolaps se nastavio. Dao sam drugu skupinu invaliditeta. Sredinom kolovoza vidjeli su fibrozu lijevog pluća i desnog pneumoskleroze, što se, čini se, poboljšalo... poslalo u MSCT. I moj Bože! Ožiljci vlaknaste šupljine bez propadanja! Čak je i moj liječnik bio iznenađen i zadovoljan takvim napretkom. Od siječnja do sada. Od ožujka živim kod kuće. Preliminarni rezultat: sve je zajedno dalo takav rezultat. Voštani moljac je stvarno, vrlo dobar. Pokazatelji analize HIV-a će se kasnije prikazati kao najamnina. Ali podržavam još jedan pregled - drugog pacijenta - utječe na bolji. Paraproctitis je gotovo nestao. Noga polako trenira. Ja se vozim. Završavam gradnju kuće. Od ležanja u svibnju - u budućnosti se preselim u zdravu. Borba za život i zdravlje se nastavlja. I najvažnija želja onima koji su na raskršću - morate vjerovati! Vjerujte u sebe. A ti ćeš biti dobro.

Oksana G. (15.04.2015.) „Gotovo mjesec dana prihvaćam tinkturu voštanog moljca, već osjećam veliku pomoć. Stari se proces tuberkuloze pogoršao u mom živčanom sustavu. Od tada je prošlo 10 godina. Sada imam 29 godina i trpim liječenje tabletama prostate koje su starije od 19 godina. Čak je i zastrašujuće razmišljati o tome kako se osjećaju stariji ljudi. S vašom prekrasnom tinkturom, vaše se zdravlje dramatično poboljšalo)). Slika me još uvijek čeka, ali liječnik je smiren. Ona već zna da mnogi ljudi prihvaćaju moljca, kaže ona, njena pomoć je neosporna. Potvrđeno dugogodišnjim iskustvom. Za ljude bih želio podijeliti još jednu stvar: paralelno s liječenjem, treba uzeti što više vode. Za uklanjanje toksina. Učinak liječenja je brži i lakši. ”

Nina S-Va (04/07/2015). “O dijagnozi“ INFILTRATIVNI LIJEPI TUBERKULOZI PLUĆA, USTANOVE ”saznao je nakon rođenja trećeg djeteta 23.10.2013. Dobio sam tu infekciju dok sam bila trudna bez imuniteta. Liječnici su mi postavili stanje: bilo u bolnici, bilo u patologiji. Otišao sam u Khanty-Mansiysk, odveo svog supruga kući. U bolničkom užasu, nekim ovisnicima o drogama, tamničarima i bičevima, normalni ljudi su malobrojni. Popio sam pilule, pucao i kapao, hrana je strašna, uvjeti nisu. Rekli su mi da ležim najmanje šest mjeseci, napisao sam odricanje od liječenja, otišao kući s otvorenim oblikom, nije bilo poboljšanja. U bolnici je moralno teško, ne pisati sve. Nakon 2 mjeseca ležanja, izgubio je na težini užas. Dok je bila u bolnici, pročitala je sve o tuberkulozi i pročitala o ovom lijeku - vosak moljac (gnijezdo). Počela sam piti ekstrakt voska od moljca u veljači 2014., prestala sam piti tablete, jer Osjećao sam se još gore od njih, a bilo je i jakih grčeva. U studenom 2014. godine fotografije u ambulanti kade pokazale su dobre rezultate, imenovale su KT. Na CT snimanju, mrlja se značajno smanjila, ali je ostala. U travnju su mi rekli da me prebacuju u skupinu 3. Moje dijete je rođeno zdravo, hvala Bogu. Usput, pijem 25% ekstrakta voštanog moljca, najprije u kapljicama, kao što sam i očekivao, a onda samo oko. Pijenje lijepo i sjajno, što uzrokuje apetit. Sve zdravlje i sve najbolje. Najvažnije je ne očajavati, također sam mislio da je ova rečenica, ispostavlja se, bolest koja jednostavno liječi dulje od drugih. Uskoro se oporavite. "

Natalia (22.04.2015). “Imam 34 godine i nemam djece, pokušaji da izdrži završili su smrznutom trudnoćom. Liječnici su rekli da je moguće od HIV infekcije i od hepatitisa C, tijelo se nije moglo nositi s tim, ali nitko nije mogao znati pravi uzrok. I u 2008. također sam obolio od tuberkuloze. Liječenje je bilo neuspješno i on se pretvorio u stabilan oblik. Pa, naravno, već sam prestao razmišljati o djeci s takvim i takvim zdravljem. Ali susreo sam se s tinkturom moljca. Kako se ispostavilo, u prvom mjesecu primitka voska od moljca, zatrudnjela sam. Saznao sam za to nakon 2 mjeseca i nisam mogao dobiti pobačaj, unatoč zabrani liječnika da rodi. Nisu ostavili nijednu šansu da mogu podnijeti i roditi zdravo dijete. Ali riskirala sam. Pio sam vosak moljac 15 kapi 2 puta dnevno tijekom cijele trudnoće. Toksikoza nije, osjećao sam se dobro. Beba se rodila malo ranije, oko mjesec dana. Ali sve je u redu, danas je navršio točno šest mjeseci. Prošli smo sve vrste testova, sve je bilo normalno, nijedna infekcija nije prenesena na dijete. Nisam imao nikakvo pogoršanje tuberkuloze, iako su liječnici bili sigurni u to. 100% sam siguran da sam mogao izdržati samo zahvaljujući tinkturi ognevke. Usput, na inzistiranje liječnika, meni je napravljen carski rez, i sve je zacijelo nerealistično brzo, ožiljak praktički nije ni vidljiv. Sada moramo samo izliječiti muža, nažalost, tuberkulozni proces je jako loše počeo, ali vjerujemo u čudo, jer se s nama već dogodilo jedno čudo. Mi redovito pijemo vosak ekstrakt moljca, prehlada i gripe svih vrsta ne prianjaju za nas. Općenito, puno pozitivnih promjena u tijelu. I još jedna stvar koju sam primijetio - imao sam vrlo snažnu sposobnost učenja, puno učim, čitam i radim, i sam iznenađen koliko brzo upijam znanje. Možda i zbog moljca. Tako sam vam zahvalan, ne možete ni zamisliti što ste učinili za našu obitelj. Tinktura vatrogasnog stroja stvorila je čudo - malog čovjeka, a nakon 6 mjeseci ga još uvijek doživljavamo kao čudo. "

Anfisa I. (14.06.2014). U srpnju 2012. godine naručio tinkturu voska moljca. Želim vam zahvaliti za tako divnu drogu. Suprugu je istodobno dijagnosticirana tuberkuloza i dijabetes, u lipnju 2012. godine propisani su im lijekovi za kemoterapiju, inzulin. Izgubio je 15 kg, liječenje je bilo strašno, pilule su pile u šakama od 5-10 komada, a sve je trebalo odmah piti pred sestrom. U skladu s tim, počele su nuspojave: bol u leđima, želucu, bubregu i jetri, a tablete nisu uvijek apsorbirane, ja sam naručio tinkturu na vlastitu odgovornost, a otprilike u kolovozu počeli smo liječenje. Dva mjeseca kasnije, moj muž se počeo osjećati puno bolje, u studenom je polako počeo propustiti tablete, au prosincu ih je prestao piti. U veljači je podvrgnut rendgenskom snimanju i prošao analizu, a rezultati su bili negativni. Usput, na iznenađenje liječnika, s dijabetesom - i oporavio se za samo 8 mjeseci, a liječenje je bilo predviđeno najmanje 1 godinu. Dvije godine su prošle, sada je naručena infuzija, želimo piti za prevenciju i održavanje imuniteta.

Tatyana (24.06.2012). “Početkom ožujka ove godine, nakon što sam prolazio kroz fotofluorogram, čuo sam od sebe strašnu dijagnozu za liječnika - žarišnu tuberkulozu lijevog pluća. Isprva su postojale samo suze i pitanja: zašto ja? za što? Ali onda sam se pripremio, odlučio sam da neću odustati ni za što... Trebam odgojiti kćer, kad se to dogodi, to znači da se moram liječiti. U početku sam bio spreman popiti sve lijekove koje će mi liječnik propisati, a da ne znam ni što mogu sa mnom. Nakon tjedan dana uporabe kemije, moja jetra ostala, tri dana sam došla na pamet, drugi put sam imao dovoljno za tri dana uzimanja kemije, opet - otkhodnyak... Odlučio sam testirati svoje tijelo i treći put... Ali, na početku, otrovni hepatitis (( ((. U potpunom šoku, počeli su tražiti alternativu kemiji sa svojom majkom, probili su poruku Interneta... Odlučili smo se zaustaviti na voskom moljcu (vatri)). Naravno, nisam pio tablete jer razumijem Ja ću ih piti, samo ću umrijeti od ciroze jetre. Šteta je, naravno, da ih ne mogu piti, ali ovo je moje tijelo... ne uzima ih, nakon tretmana samo je vosak moljac trajao samo 1,5 mjeseci, dobio sam kontrolnu sliku, Došlo je do pozitivne dinamike, neke žarišta su već riješena, kao balzam za dušu, pijemo tinkturu vatre sa svojom kćerkom, iako nisam odabrala štapiće, još uvijek brinem o zdravlju djeteta. Usput, moja kćer je imala lipom na nozi, pa su se počeli otapati. Vjerujem da će sve biti u redu! "

Vosak moljac za bronhitis

Sergej (16.10.2014.). “Stvarno čudesan izvadak. Imao sam česti bronhitis. Kašalj nije dugo nestao, au novije vrijeme često je bolovao od gripe i ARVI s komplikacijama. Čitao sam o vosku i naručio jer sam bio umoran od različitih droga. Nakon tri tjedna uzimanja kašlja je smanjen, a nakon tjedan dana gotovo nestao. Moja žena je vidjela vatrogasnu postaju sa mnom (također je kašljala nakon prehlade). Do drugog mjeseca i moje žene, i imam kašalj. Sada, kada su svi bolesni na poslu, ekstrakt vrlo dobro podržava imunitet. Iako sam uhvatio infekciju (ponovno sam počeo iskašljati, a curenje počelo lagano), to se nije razvilo u samu bolest. Sve je nestalo za tjedan dana. "

Elena (14.02.2014.) „Kad smo imali unuke i preselili se živjeti s nama, nisam mogla ni zamisliti da ću pustiti sve hladne i virusne bolesti djece kroz mene. Jedna i pol godina uopće nije prestala biti bolesna. ORZ, gripa, bronhitis, upala pluća, slabost, otežano disanje, tako da se drugi kat jedva podigao. U cjelini, cjelina se raspada. I to unatoč činjenici da sam vrlo aktivna osoba, sve je u tijeku i sve je lako, ali postoji takav neuspjeh. Kada su rendgenski snimci pronašli ožiljak na plućima. Kažu da je izgledalo da tuberkuloza počinje, ali onda je sve izliječeno. Možda se to dogodilo od promjene prebivališta, živjelo je 45 godina na Sahalinu, a već 14 godina živimo u Kubanu. Najstarija kćerka živi s nama, nikada nije dobivala vakcine iz određenih razloga, a imunološki sustav se postupno raspao. A sada mi je moja starija sestra pričala o tinkturi voska. Pijem vosak moljac 7 mjeseci i dajem svojoj kćeri 5 mjeseci. Rezultat je: Nikad nisam bio bolestan, čak i ako sam skočio gotovo goli vani (troškovi privatne kuće). Unuci su bolesni, nemamo starije kćeri. Pa, imao sam i puno snage, a neki dan, na moje veliko zadovoljstvo, raščišćavanje snijega na ulici, shvatio sam da nemam apsolutno nikakvog kratkog daha. Kći je također prestala boljeti. Čekam ljeto, jer u Kubanskoj regiji alergična sam na cvjetanje ambrozije, ali doista vjerujem da uz pomoć tinkture mogu prevladati ovu bolest. "

Elena (14.03.2014). “Želio bih ostaviti recenziju o vašem čudotvornom moljcu. Stvarno mi se sviđa ovaj proizvod, to jest tinktura voska. Odmah je vidljivo da nismo pali na uobičajenu ljekarničku varku. Učinak je nevjerojatan, i nije važno iz koje bolesti ga uzimati. Prihvaćamo je gotovo cijelu obitelj. Dao joj je nećakinju tinkturu moljca, imala je česte sezonske prehlade. Ovaj put cijelu zimu su zajedno pili tinkturu, bilo je pomalo kao lutka, ali je iznenađujuće lako preboljela prehladu, koja bi prije bila lagana najmanje 2 tjedna s visokom temperaturom. I moja sestra, poput zimskog proljeća, tako konstantnog sinusitisa. Vidjela sam tinkturu voska od mjesec dana i rekla da je postala mnogo bolja. Jedan poznanik kojem sam savjetovao vaš požarni ugriz patio je od raka dojke i njezine upale pluća više od pet godina. Tekućina je ispumpana nekoliko puta. Nakon 3 mjeseca uzimanja moljca, primijetila je poboljšanje, ispljuvak se počeo povlačiti i ubrzo je kašalj prošao, iako je to bilo toliko godina u kemiji. Pa, nešto ovako. Općenito, vaš vosak moljac je vrlo učinkovit lijek.

Margarita (14.06.2014). “Pio sam ekstrakt voska od 3 mjeseca. Sada sam odlučio prekinuti 2 tjedna. Prije toga sam 3 mjeseca pio islandsku mahovinu s mlijekom za noć. Moj bronhitis s astmatičnom komponentom nije mi nigdje otišao, ali nikad, ni u proljeće ni zimi, nisam bio bolestan ili pio antibiotike. Osjećam se više samouvjereno i postoji nada za lijek... Jednostavne kapljice, ali učinak je strašan! "

Vosak moljac za kardiovaskularne bolesti

Tatyana (28.05.2014.) „Imala sam četiri operacije srca, uključujući dva ventila i pacemaker (baterija). Kao i tri moždana udara, hrpa srodnih rana: astma, dijabetes, itd. Prvu parcelu voštanog moljca popila sam u proteklih godinu dana. U siječnju sam bio u potpunosti ispitan. Bronhijalna astma se mnogo povlači, s moždanim udarom, ili bolje rečeno s glavom zbog moždanog udara, postalo je lakše - nije se tako često okretalo. I sada se ne onesvijestim. Sa srcem, sigurno ima još nekoliko problema. No umjetni se ventili osjećaju. U početku, kad mi je suprug dao piće, i on je pio kapi. A sada je imao sasvim normalan pritisak, iako je i ranije patio. Također ima umjetni srčani ventil. "

Alexander Stanislavovich (31. kolovoza 2012.) „Imam 60 godina. Od tih 25 kalendarskih godina, služio sam u mornarici. Kapetan Rank 2 sada je u mirovini. Uglavnom je usluga povezana s nuklearnom podmornicom. Nakon smjene, radio je u komercijalnim strukturama na različitim rukovodećim položajima. U 2007, usred emocionalnog stresa, pretrpio je prvi srčani udar. Nažalost, nisam ispravno donosio zaključke i kao rezultat toga dobio sam drugi srčani udar, približno pod istim uvjetima. Tijekom i nakon rehabilitacije uz pomoć moje supruge pročitao sam mnogo literature. U ovom trenutku donijela sam odluku o daljnjem liječenju. Uz Božju pomoć, kroz uzorkovanje, došla sam do kombinacije umjerenog fizičkog napora, liječenja biljem i ekstrakta voska. Osjećam se dobro.

Arkadij (02/12/2016). “Prvi“ test ”, da tako kažem, vosakov moljac je potrošen na sebe prije 3 godine. Nevjerojatan! Poboljšava performanse. Veselo raspoloženje. Osjeća se optimizam života... Bilo je trenutaka... da me gripa obuzima oko sebe, au mom najgorem slučaju dolazi do lagane slabosti 2-3 dana. Noć je oprao slanom vodom, tako da je dobro disao... To je sve liječenje. Majko, "izvukao" sam tinkturu voska od drugog mesa. Ona sada ima 76 godina. Ne vozi svoje goste, ne voli je, ai malo podiže nogu, ali !! Mnogo radi na seoskom domu: povrtnjak, piliće, pranje rublja, čišćenje, kuhanje itd.... Kada liječnici saznaju da je ovaj vosak pomogao, oni su iznenađeni. "

Inna (04/02/2014). - Prije nekoliko mjeseci imala sam tahikardiju. Puls je odlazio svaki dan za 100. Plus visoki niži pritisak. Stalno iznad 90. Pokušao sam tražiti uzroke, pokušao sam se nositi, liječio narodnim lijekovima. Ali shvatio sam da bez beta-blokatora ne mogu. Kad sam saznala za požar, stalno sam pila Atenolol, što me, naravno, nije zadovoljilo. Nakon što sam počela uzimati tinkturu od voska, čekala sam obećani 10. dan. Pisano je da 10-dnevni unos moljaca smanjuje pritisak za 10-15%. Ali čudo se nije dogodilo. Tahikardija je još uvijek bila tu, a moj niži pritisak još je skočio. Međutim, nastavio sam primati tinkture. I nakon tri tjedna uzimanja za četvrti tjedan, shvatio sam da nema potrebe za uzimanjem Atenolola. Isprva sam mislio da je to samo nesreća. Ali čak iu petom tjednu, puls i niži tlak bili su u granicama normale. Sada mogu sa sigurnošću reći da se sve vratilo u normalu od primitka voska. Pah-pah-pah. "

Valentina Viktorovna (09/10/2011). “Imam najbolje recenzije o tinkturi voska od moljca: 1) nakon uzimanja, krvni tlak se smanjuje unutar 1 sata, a istodobno primjećujem i diuretski učinak. 2) raspoloženje se poboljšava, ton se povećava. Pijem voskove moljce tijekom godine - napadi angine su prošli. Radite dobar posao. Službeni lijek ne može uvijek pomoći, puno razvoda na dodatke prehrani, ljudi trebaju naučiti da postoji alternativa, koju možete sami sebi pomoći. "

Svetlana (25.11.2016.). “Nekoliko puta sam naručila tinkturu od voska za moju mamu. Ako ne inkriminirate, nisam doista vjerovao u ovaj alat, naručio sam ga na zahtjev moje majke, jer imala je dva srčana udara, od kojih je jedan bio opsežan, tako da je bila spremna na sve zbog oporavka ili barem na poboljšanje zdravlja svoje rodne osobe. Ali danas (2 godine kasnije) kardiogram ne pokazuje ožiljke na srčanom mišiću, ali bili su! Liječnici su sami iznenađeni, ali kad mi je majka pričala o tinkturi, u najboljem slučaju se nasmiješila. Svi lijekovi koje propisuju liječnici ne mogu imati takav učinak, oni mogu sniziti razinu kolesterola, sniziti krvni tlak, puls, ali ne mogu se riješiti ožiljaka, pa sam vjerovao da je tinktura stvarno pomogla, to je ona!

Vosak moljac za onkologiju

Elena Yuryevna (16.2.2013). - Dobar dan! U prosincu sam kupio ekstrakt voštanog moljca za moju majku (dijagnosticiran adenokarcinom uterusa s metastazama pluća). U siječnju su ponovno izvršeni CT snimci, veličina metastaza se smanjila s 1,4 mm na 1,2-0,9 mm. Mama praktički ne kašlje, dobro podnosi kemija - nije bolesna, nema slabosti. Dobar apetit i san, obavlja sve domaće zadaće. Naravno, moj je zadatak da “držim” plućno tkivo “pod kontrolom” uz pomoć antioksidacijske terapije vatre. (Zbog metastaza nam je uskraćena operacija). Također, OGNEVKU je počeo uzimati mog brata, (40 godina), bolovao je od bronhijalne astme od djetinjstva. Također zadovoljan. "

Vosak moljac za glavobolju

Olga Nikolaevna (20.05.2014). - Nakon 37 godina imala sam migrenu. U mjesecu se javlja nekoliko jakih napada s gubitkom orijentacije (aure). Ništa ne pomaže lijekovima. Pokušao sam popiti infuzije biljaka vaskularne, ali nisam pomogao. Pijem prema shemi i pod i izlučujem vosak moljac u isto vrijeme. Migrena nije bila mjesec dana. A glava boli manje. Također je počela davati krticu svom sinu (18 godina). Ima i jake glavobolje. Čak je i vojna iskaznica već predana (ograničena na jednu godinu). Istina, dajem mu samo dva puta dnevno - ujutro i noću, do samo dva tjedna. Čini mi se da se počeo žaliti na manje glavobolje. I prije toga, svaki dan je patio. Prihvaćeno dalje. "

Vosak moljac za herpes

Svetlana (16.01.2014.). - Naravno, vrlo je primjetno da se vosak krtica ponaša. Moj herpes je gotovo svaki mjesec iskočio. Sada ga više nema, nikad se nisam razbolio, bilo je osjećaja da će bolest početi, ali ne počinje. :) Općenito, super je. ”

Vosak moljac video recenzije

Elena Ivanovna ima 60 godina. Vatra sam slučajno kupila kad sam otišla u ljekarnu zbog bronhijalnih lijekova (jer imam kronični bronhitis) i otišla u trgovinu s pčelinjim proizvodima na putu. Ovaj put sam odlučio bez antibiotika. I ne izgubljen. Već drugog jutra postalo je lakše disati. Zbog bolesti nisam mogao otići do rođaka u drugom gradu. Ali trećeg dana sam osjetio val snage i kupio kartu.

Ovaj je rođak imao kašalj lajanja zbog pogoršanja bronhitisa. Nakon večernjeg olujnog nevremena, stanje joj se poboljšalo, a sljedećeg jutra kašalj joj je pao s ispljuvkom. Nakon 7 dana kašalj je potpuno nestao.

Ognevki je dala tetki (91 godinu), koja je imala kašalj, toga se dana bolje osjećala.
Još jedan rođak dao je Ognevki laringitis i to je stvarno pomoglo. Nekoliko dana kasnije otišla je na posao. Jako mi je drago što sam našao Ognevku i odlučio je uzeti! Osjećaj vrlo vesela! Preporučujem svima da uzmu ovaj prirodni lijek!

Svetlana Ilyinichna - 76 godina (u mirovini). Ognyovku-tinkturu i Ogniyovku-mumiyo uzimam 2 mjeseca. Zaustavio se gušenje tijekom hodanja. Snizio je pritisak sa 180 na 150. Prestala je piti puno tableta. Postalo je mnogo energije. Poboljšana memorija. Prošao je kašalj, očišćen od makroty pluća. Rad srca je poboljšan.

Nina ima 62 godine. Pylyunkov je izliječio kronični bronhitis. Kašalj je prošao 30 minuta. Zima je prestala boljeti. Firestrike u trgovini je u velikoj potražnji.

Vladimir Ivanovič - 68 godina (nakon masovnog srčanog udara počeo je uzimati Ognyovku). Osjećao sam se poboljšanja 10. dana, postalo mi je lakše disati, srce mi je počelo bolje raditi, moje raspoloženje se poboljšalo, moj krvni tlak se vratio u normalu, liječnici su nedavno postavili dijagnozu aneurizme, krvna slika se poboljšala: kolesterol i šećer su se smanjili, hemoglobin se smanjio, hemoglobin se smanjio, hemoglobin se smanjio. Supruga Nina Semyonovna, nakon uzimanja Fireworma, počela je bolje spavati, povećavala energiju, smanjivala se bol u nogama tijekom artroze.

Nikolai ima 61 godinu. Prihvaćam vatru godinu dana. Isprva sam bio vrlo sumnjičav, ali sam poslušao prijatelja liječnika i kupio ga. Poboljšana vizija, pamćenje. Dobro iscrpljuje. Nestali umor, pojavila se vedrina. Nema kontraindikacija. Dajem djetetu.

Olga Nikolaevna - 64 godine (liječnik). Znala je i koristila Ognyovku u vrijeme Sovjetskog Saveza. Danas svaki treći pacijent mitologije koristi vatru. Natječaj se za bolesti bronhijalnog sustava, za kinezu pluća, za bolesti kardiovaskularnog sustava i krvnih žila. Izvrsno djeluje na normalizaciju sna i regeneraciju stanica kod starijih osoba, čisti krvne žile. Savršeno pomaže pušačima u uklanjanju sluzi.

Fedulova Tatjana Nikolajevna. Pijem Ognevku šest mjeseci. Stalno je patila od bronhijalne astme. Sada imam manje hladnoće. Pritisak se vratio u normalu.

Nikolaev Sergej Yurevich. Bilo je 4 srčanog udara. Nakon trećeg uzimanja Ognevke nestalo je kratkoća daha, srčane aritmije su nestale, a noge prestale boljeti. Odbijene tablete. Firestrike radi vrlo učinkovito.

Olga. Ja sam majka blizanaca. Pate od kroničnog umora. Nakon 2 tjedna uzimanja Fireblowa, dodano je mnogo energije. Bilo je dovoljno za sve. Glavobolje i vrtoglavica su nestale. Savjetujem svima da uzmu Ognyovku.

Kuznetsova Lyubov Nikolaevna. Plućna upala, ostavio ožiljke na plućima, smanjio imunitet. Liječnici nisu mogli pomoći, lijekovi nisu pomogli. Nakon dvotjednog tečaja, Vatra se počela osjećati sjajno.

Nikolay ima 65 godina, Tatiana ima 62 godine. Nikolay: Bilo je problema s povišenim krvnim tlakom. Nakon 10 dana uzimanja Fire-mumiyo, pritisak je pao sa 180 na 140. Tatyana: Nakon što je uzela jedan tečaj, postala je aktivnija, krvni tlak joj se smanjio, radna sposobnost se povećala.

Dijeta bez ugljikohidrata: što može zamijeniti ugljikohidrate za gubitak težine?

Uzroci, liječenje i sprječavanje pucanja između prstiju