Savjetujte kompetentnog endokrinologa, molim vas budite vrlo

Danas je imala. Kako se ljudima sviđa. No, vrlo kategorično, rekla je da bi se trebala riješiti štitnjače. Ili operacije ili RY.
Kao liječenje, moja tirotoksoza ne pruža. Iako odmah kaže da sve izgleda kao da nije loše.

Ne postoji takva specijalnost. Postoji kirurg. Postoji endokrinolog. Postoje kirurzi koji vole djelovati endokrini organi, ništa više. Što se tiče potonjeg, kako pokazuje iskustvo, njihovo znanje u području endokrinologije značajno je inferiorno profesionalnim endokrinolozima. I oni su dužni raditi u smjeru endokrinologa. Ovaj put.
Što se tiče štitnjače i tirotoksikoze. Neću ponavljati, moguće je proći kroz 3-5 liječnika, ali u ovom području svijet je već dosegnuo točku. Tretirajte - možete, ali ne više od godinu dana. Ako nema rezultata, onda ga neće biti. Rad. I u tome nema ništa strašno, niti je dovoljno ugodno, ali to nije. Reći ću to. I tableta ujutro ne mijenja vaš život. Sjednite, pažljivo pročitajte članak Valentine - sve je isplativo, razumljivo i razumljivo iz perspektive objašnjene:
http://thyronet.rusmedserv.com/patsientam/zabolevaniya/bolezn-Greyvsa/

Ne bih dodao ove redove - ne bih ni odgovorio, pa, vi tako mislite i dobro. Ali budući da imam operaciju s razlikom, još uvijek znam. Stoga ću komentirati. Vi ste vjerojatno djevojka s Interneta, za koju su Google, Wikipedia i Yandex sa svojim stranicama - rudnik informacija. Usuđujem se reći da postoji mnogo toga od lukavosti do očigledne laži. Postoje operacije u kirurgiji i to su:
pedijatrijska kirurgija (ovo je vaš liječnik, a malo je što će napisati, endokrinolog ili bilo što drugo, to je samo njegovo područje interesa)
torakalna kirurgija
kardiovaskularnu kirurgiju
neurokirurgiji
oncosurgery
opća kirurgija.
Sve je. (Stomatologija se ne računa) Naravno, mogu se nazvati kirurgom gušterače ili jetrenim kirurgom, kirurgom ginekologa ili kirurgom endokrinologa, ali ću i dalje biti opći kirurg, opći kirurg, ginekolog, opći kirurg.
Slijedite poveznicu koja mi je dana za učenje neznanja i vidjet ćete da je moj kolega, vaš liječnik - 2006. godine potvrdio svoju specijalnost KIRURG (upravo je završio ciklus certifikacije).
Neću nastaviti dalje, i tako je sve jasno. Ipak - s obzirom na vas, ali budite oprezni s internetom)

PS: Opet ste o Internetu? :) ovdje ljudi ne uče. Ne želi. Volim te, što više.

abdominalna kirurgija, mamografija, koloproktologija - podjela specijalnosti OPĆA HIRURGIJA. Potonje (koloproktologija) često je povezano s proktologijom. Sve je već rečeno. i neuro, i kardiovaskularne.
Ako kažete da je kirurg-endokrinolog operacija naglašava svoju profesionalnost u (što?) Štitnjači - onda da, negdje, on to može raditi sve više i više kvalitativno. Ali - ne voditi pacijenta, kontrolirati, podešavati. Frazni kirurg endokrinolog za ljude. Ako mislite na TO - ja griješim, sve ću uzeti natrag. Nema specijaliteta, ali izraz je. (iako nije jasno zašto ga nazivaju kirurgom endokrinologa, a ne kirurgom štitnjače, jer, na primjer, nitko mu neće dati žlijezdu hipofize, a to je središnji endokrini organ, a on nevoljko ulazi u gušteraču, zadržat ću šutnju o jajnicima, ginekolozi će kako se protiviti, nefrolozi mogu koristiti ruke nadbubrežnih žlijezda, ali on je endokrinolog, razumijem kada se ginekolozi još uvijek nazivaju endokrinolozima - jednostavno ukazujući na to da sam ginekolog, ali u području spolnih hormona i hormona hipotalamično-hipofiznog sustava. p-endokrinolog jak u štitnjači: = - O: ?? 'ću ti tajnu - ne postoji stvarno ništa teško, zahvalan tijela, posebno na dugoročne rezultate)

Da, i činilo se da se ne svađa.
Ispričat ću tužnu priču svog života.
AIT od djetinjstva. Višegodišnje promatranje kod endokrinologa. Tada su se pojavili čvorovi. Tada poslana da se promatra s kirurg-endokrinolog. Upravo je taj liječnik donio odluku o rezanju. Gledao sam 10 godina i kontrolirao dozu hormona i rast čvorova, ali sam ipak poslao na operaciju kada su neki parametri prekoračeni.
No, kirurzi koji su radili operaciju - zapravo, osim same operacije, ništa se više ne radi. Pa, osim što je poslan kalcij. čak ni doza hormona nije dodana - rekli su da odu endokrinologu.
Ne znam kako bi to trebalo biti. Znam kako sam bio.
AUTOR! U našem gradu, štitnjača djeluje samo u onkološkom centru iu enokrinološkom odjelu 40. Nemojte čak ići na privatne morske pse - nemojte riskirati. Kirurg mora imati iskustva u ovom području, inače neće biti problema. U 40 sos idu svi okolni prostori - to se smatra dobrim, iako otrcanim: gy:. Pa, ili Maskva s Petrom. Nema paratseltsev i slično! Samo specijalizirana država. mjesta gdje je protok putnika (pacijenta) velik.

čak i ako sam u pravu?
na tironetu i istina, druži se.

Bio sam dobro tamo prije godinu dana pomogao. Poruka je promijenjena od strane korisnika 03-08-2011 u 19:20

dijagnostičar

informacije

  • +7 (4162) 425‒888 Prikaz registra telefona
  • +7 (4162) 37‒96‒91 registar
  • +7 (4162) 37‒19‒18 referenca
  • ultrazvuk
  • EKG
  • gastroskopija
  • denzitometrija
  • kolonoskopija
  • EEG
  • Anticelulitna masaža
  • Wellness masaža
  • Polazak za dom
  • Dječji ENT
  • Dječji kirurg
  • Dječji ortoped-traumatolog
  • Dermatolog za djecu
  • Dječji oftalmolog
  • Pomoć za prava
  • Pomoć za oružje
  • Liječnička komisija radi
  • Pregled prije izlaska
  • Izračun kartice
  • Novčana naknada
  • Plaćanje putem banke

Recenzije

Je li to vaša tvrtka? Registrirajte besplatni poslovni račun i odgovorite na recenzije u ime tvrtke

Kartica Preporučeno sadrži recenzije samo od iskusnih autora.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Stvarno želim spomenuti i pohvaliti Nadeždu Jakovljevnu, genekologa! Liječnik je od Boga, uvijek će sve reći, smiriti, učiniti sve urednim i bezbolnim! Savjetujem svima (vrlo je teško naći dobrog liječnika u naše vrijeme)!

  • Pretplatite se na komentare
  • Prijavite se moderatoru
  • Napišite poruku
  • Dodaj kao prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ne mogu reći ništa o samom središtu, ali administrativno osoblje ga je iznevjerilo. Prijavio sam se za denzitometriju, nazvao i zatražio da prenesem datum i vrijeme, otišao sam u susret, došao sam i uređaj ne radi. Nitko me nije zvao i upozoravao me, dobro, da je u blagoslovu još. Sutra na recepciji, a ultrazvuk nije, ovo je ružan stav prema kupcima.

Ne mogu reći ništa o samom središtu, ali administrativno osoblje ga je iznevjerilo. Prijavio sam se za denzitometriju, nazvao i zatražio da prenesem datum i vrijeme, otišao sam u susret, došao sam i uređaj ne radi. Nitko me nije zvao i upozoravao me, dobro, da je u blagoslovu još. Sutra na recepciji, a ultrazvuk nije, ovo je ružan stav prema kupcima, pa se nitko nije čak ni ispričao!

  • Pretplatite se na komentare
  • Prijavite se moderatoru
  • Napišite poruku
  • Dodaj kao prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Čuo sam za taj centar, da su liječnici dobri i da je služba, pa je mama dovedena ovdje, bio sam iznenađen, unatoč dosjeu i činjenici da plaćamo usluge, došao je liječnik i propustio ured bez reda. vrlo ogorčen, na što mi je rečeno da je ovaj čovjek zabilježen prije nas, iako je on došao za nama.

Čuo sam za taj centar, da su liječnici dobri i da je služba, pa je mama dovedena ovdje, bio sam iznenađen, unatoč dosjeu i činjenici da plaćamo usluge, došao je liječnik i propustio ured bez reda. vrlo ogorčen, na što mi je rečeno da je ovaj čovjek zabilježen prije nas, iako je on došao za nama.. Liječnik koji je uzeo stvarno dobro, a mislim da nije znao za to, odgovorio mi je na ta pitanja njegov pomoćnik, Bio sam vrlo nezadovoljan svojim pitanjem, a nakon što sam ga primio, otići ću i napisati žalbu.

Pregledi kirurga endokrinologa

Grupa: Korisnici
Postova: 2999
Registracija: 23.11.2009
ID korisnika: 381
Hvala što ste rekli: 1022 puta

Grupa: Korisnici
Poruke: 399
Registracija: 06/09/2010
ID korisnika: 1521
Hvala vam što ste rekli: 224 puta
1 dijete: voljena kćer 2010
2 dijete: morate zaraditi
3 dijete: nestvarno

Grupa: Newbie
Postovi: 1
Registracija: 1.2.2013
Korisnički ID: 11935
Hvala vam što ste rekli: 1 put

Grupa: Korisnici
Poruke: 3393
Registracija: 19.05.2011
Od: Blagoveshchensk
Korisnički ID: 2972
Hvala što ste rekli: 1823 puta
1 dijete: Alisina kćer 03.03.2012
Pravo ime: Olya

Grupa: Korisnici
Poruke: 1728
Registracija: 8. studenog 2009
Od: pos. Mala Hera
ID korisnika: 294
Hvala što ste rekli: 1298 puta
1 dijete: dječak
Bivši nadimak: Redhead_beest

Grupa: Korisnici
Poruke: 2042
Registracija: 17.3.2015
Od: Blagoveshensk, Amurska regija
Korisnički ID: 26836
Hvala vam što ste rekli: 5 puta
Stvarno ime: Alain

A kako Kazakov? U bivšem "Paketu" prihvaća MA Bezhenar, ali ne znam ništa o njoj kao liječniku. Trebam i kompetentnog stručnjaka za endokrinologiju štitnjače, ne znam kome da idem.

Stručnjaci

Ginekolog, ginekolog-onkolog, ginekolog-endokrinolog, ginekolog-perinatolog

liječnik najviše kategorije, ginekolog-endokrinolog, liječnik-ultrazvuk zdjeličnih organa, mliječne žlijezde.

Opstetričar-ginekolog najviše kategorije, perinatolog

kardiolog

kardiolog najviše kategorije

liječnik opće prakse kardiolog

endokrinolog

endokrinolog najviše kategorije

gastroenterolog

liječnik gastroenterolog,
liječnik najviše kategorije,
Kandidat medicinskih znanosti

Liječnik gastroenterolog, terapeut, pulmolog

Dermato

dermatovenerolog, liječnik prve kategorije

neuropat

liječnik neurolog,
maser

Kirurg, kirurg endokrinolog, onkološki kirurg, vaskularni kirurg

kirurg najviše kategorije

kardiovaskularni kirurg, liječnik najviše kategorije

Kirurg najviše kategorije, traumatolog-ortoped, ozonski terapeut

Proktolog, kirurg proktolog

oftalmolog

oftalmolog prve kategorije

oftalmolog prve kategorije

otorinolaringolog

Ultrazvučna dijagnoza

liječnik ultrazvučne dijagnostike najviše kategorije

reumatologa

Traumatologist

Kirurg najviše kategorije, traumatolog-ortoped, ozonski terapeut

funkcionalističkih

maser

liječnik neurolog,
maser

pulmolog

Liječnik gastroenterolog, terapeut, pulmolog

© 2013 Dijagnostički medicinski centar

Adresa: 675000, Rusija, Blagoveshchensk, ul. Lenjin, 113

Telefon: +7 (4162) 425-888, 371-918, 379-691

Faks: +7 (4162) 379-691

Dragi naši pacijenti!

Tvoj glas nam je važan!

Od 2. listopada 2018. do 31. siječnja 2019. godine Blagoveschensk bira najbolje klinike i najbolje liječnike u gradu. Rezultati će biti objavljeni 1. veljače 2019. godine.

Naš centar "Dijagnostika" predstavljen je u dvije nominacije: "Najbolja multidisciplinarna klinika" i "Najbolja klinika u području rehabilitacije i obnove zdravlja". Glasanje se odvija na stranici https://2x2.su/klinikagoda/clinic.

U natjecanju sudjeluju i stručnjaci iz našeg centra. Naši liječnici su zastupljeni u gotovo svim specijalitetima. Glasanje se odvija na stranici https://2x2.su/klinikagoda/doctor.

Glasujte za nas ako mislite da to zaslužujemo!

David Jonovich Dolidze

Slučajni pregled

David Jonovich Dolidze

Dolidze David Dzhonovich. Recenzije

SAMO realne recenzije!

Objavljujemo samo recenzije dobivene od osoba koje su posjetile ovog liječnika.

Pregled liječnika

Gdje je liječnik

Medicinski centar "Best Clinic" na m Krasnoselskaya

Liječnik je dobar stručnjak, jer psiholog nije. Savjetovala se, dogovorila sastanke. Ali ja razumijem da liječnici trebaju popuniti puno radova, ali ja bih volio da komuniciraju sa mnom, a ne samo s računalom. Želim više pozornosti.

Izvrsni liječnik, profesionalan, osjetljiv i osjetljiv. Primijenio je aterom, liječnik je prihvatio čak i prije nego što mu je bio propisan, slušao i odmah ponudio da ga ukloni. Operacija je bila brza i bezbolna. Tada je došlo nekoliko dana do odijevanja, još uvijek vrlo brzo i na visokoj razini.

Recepcija je bila vrlo dobra, mirna. Uskoro su svi objasnili, pregledali i prepisali lijekove. Željeli smo brz oporavak. Liječnik je odabrao mjesto. Catherine Valerievna lijepa djevojka. Njezino liječenje mi pomaže. Nakon jučerašnjih promjena već su prilično jake.

Recenzije liječnika - endokrinologa

Pros: Desire to Cure
Cons: Ne
Opis: Ne često se susrećete posljednjih godina
Korisnici nisu novac. NOSITELJI LIJEČENJA.
Nema kazne prema godinama, pasmini,... vremenu.
"U predivnom liječniku" želim živjeti!

Mama je sanjala: Diši duboko.
I prije? Više i ne žuri.
Kao iu djetinjstvu. S dušom. Nije u službi.
Odakle su onda došli Aiboliti?

Od pionira škola? Iz Hipokratovih zakletvi?
Od mamine pjesme? Očeva djela?
Odakle Tisuće "našeg brata"...
Srce bez pompoznih riječi.

Pregledi kirurga endokrinologa

Zahvaljujemo našoj voljenoj Ilyi Valerievichu na znanju, vještinama, radu, odgovornosti, iskustvu, izvrsnom odnosu prema ljudima, svijetloj i inteligentnoj glavi.

Nisam upoznao liječnika koji je bio tako strastven prema poslu i uronio se u proučavanje bolesti svakog pacijenta. U najkraćem roku proveo je temeljitu provjeru moje štitne žlijezde, jer je vođen načelom "odlazak u operacijsku dvoranu, kirurg mora imati potpunu sliku bolesti i biti 100% spreman". U slučaju moje boli, on je izradio potrebne studije koje su pomogle u uspostavi točne dijagnoze. Kada sam rekao drugim endokrinolozima o metodi koju je koristio Sleptsov, bili su iznenađeni i rekli: "Definitivno ću podijeliti s kolegama - vrlo zanimljivo iskustvo."
Sve to mi govori da Ilya Valerievich prati suvremene metode dijagnostike i liječenja. Mislim da je to povezano sa stalnim čitanjem posebne literature na različitim jezicima svijeta, uz stalno učenje.

Također je zapanjujuće da Ilya Valerievich djeluje ne samo kvalitativno, već i uredno, lijepo (moj šav je samo 3 cm), nastoji minimalizirati sve moguće komplikacije, sve do posljednjeg bitke za očuvanje organa. Općenito, ja sam sretna osoba, da je sve otkriveno na vrijeme i da sam na sreću za mene dobio tako iskusnog kirurga!

Prenijeti moju zahvalnost riječima je nemoguće! Nizak luk. Dobro zdravlje Ilya Valerievich i njegova obitelj.

Reći da sam obožavatelj ovog liječnika nije ništa reći. Vrijeme je da otvorimo klub navijača i prodamo bedževe, plakate i simboliku =) tako da Petersburg, Rusija i druge zemlje svijeta znaju svog heroja iz vida.

S velikom ljubavlju i zahvalnošću, D. Yankovskaya (London). Pročitajte više

GDJE RADITI?

Pozdrav, preporučujem vam Endocrinological Research Center. Doktor medicine, kirurg, Beltsevich Dmitry Germanovich

Makarin Victor Alekseevich


Federalna državna ustanova St. Petersburg Klinički kompleks


"NMHTS ih. NI Pirogov", Fontanka 154

U isto vrijeme brzo, super-kvalitetno i besplatno se ne događa. Ishod će biti ili ne brzo, ili ne jeftino, ili s nešto većim rizikom od postoperativnih komplikacija. Ili ne u Rusiji)

Nisu najgori, a ne i pohlepni endokrini kirurzi u bolnici Botkin, a tamo možete doći hitnom pomoći. Naravno, bilo bi bolje doći do ESC-a, ali nije vjerojatno da ćete tako brzo dobiti kvotu.

Ako ne razumijete moj odgovor ili imate dodatna pitanja - napišite komentare na svoje pitanje i pokušat ću vam pomoći (nemojte ih pisati u osobne poruke).

Ako želite nešto pojasniti, ali niste autor ovog pitanja, onda napišite svoje pitanje na https://www.consmed.ru/add_question/, inače će vaše pitanje ostati bez odgovora. Medicinska pitanja u privatnim porukama ostat će bez odgovora.

Izvještavanje o potencijalnom sukobu interesa: Dobivam materijalnu naknadu u obliku neovisnih stipendija za istraživanje od Servier, Sanofi, GSK i Ministarstva zdravlja Ruske Federacije.

Pregledi kirurga endokrinologa

Vjerujte mi, stvar nije kao endokrinolog kao osoba - na primjer, lijepi dobronamjerni liječnici su me pokrenuli, ali su rekli istinu - naprotiv, oni su teški i neugodni.
11mm - indikacija za bušenje. Tako uvijek, po cijelom svijetu. To ne ovisi o liječniku. To je standard američkih, europskih, austrijskih i svih vrsta prostornih asocijacija. To je zato što čvor od jednog centimetra i više je patologija i zahtijeva provjeru.
Liječnik svakako može reći "da gluposti, zašto ti treba dodatno uzbuđenje, 90% da nemaš o čemu brinuti, zašto se moraš probiti iglom?" Ali vi ste spremni da se pomirite s činjenicom da za 10% može biti u zabludi - a onda će taj ljubazni liječnik oprati ruke, a vi ćete biti olabavljeni - operacija nakon operacije ?!
Ovo nije fantazija - ispričam vam svoju priču.

Što se tiče operacije, sve ovisi o rezultatima ultrazvuka, razini TSH i rezultatima punkcije.

Ali za mene, ne posljednje značenje igraju i profesionalnost i kvaliteta liječnika kao čovjeka. Slijepi su me prvi put vidjeli (nije čak ni pogledao moju povijest bolesti, moje najnovije rezultate testiranja), a moj endokrinolog me vodi u pristojnu količinu vremena. I moram reći uspješno. Nije me briga za standarde koje su napisali isti ljudi, čak i ako su obučeni za medicinu, ako liječnik ne može pristupiti svakoj osobi pojedinačno i fleksibilno, već će djelovati u skladu sa standardima, čak i ako je to općenito prihvaćeno, takav pristup mom zdravlju mi ​​ne odgovara. Svaka intervencija, pogotovo operacija, ne prolazi bezopasno i bez traga - to će potvrditi bilo koji manje ili više razumni kirurg i bolje je pribjeći u vrlo ekstremnim slučajevima. Ne postoji ništa suvišno u našem tijelu, naše tijelo je pametnije nego što mislimo o tome.. Naravno, lakše je rezati, ukloniti, olakšati liječniku da vas promatra, ali ovo je moje zdravlje. Liječnik koji obavlja operaciju zna sve rizike povezane s njim, čak ni sve neće ovisiti o liječniku, pa čak i kirurg ne zna kako se vaše tijelo ponaša - to se samo može pretpostaviti. Kalcij može pasti i možda se nećete oporaviti, šav će se zacijeliti loše i ostati ostatak ožiljaka do kraja života, možete brzo početi dobivati ​​na težini (hipoterapijom, kada sam je dobio, dobio sam prekomjernu težinu s ispravnom dozom L-tiroksina), itd I to ćete vi, a ne kirurg, odvojiti - jer on će učiniti sve prema standardu i sve je ispravno i nećete mu iznositi nikakve tvrdnje. Ne možete vjerovati liječnicima, čak i onima koji su vrlo popularni, bezuvjetno, bez uključivanja glave i analiziranja svih rizika i posljedica te odgovornosti za svoje zdravlje u svakom slučaju počiva isključivo na Vama i nikome drugome. A izbor bi trebao biti samo vi, nakon što ste prikupili sve vrste informacija, razgovarali i prikupili mišljenja mnogih stručnjaka. Što je bolje za vas "vječna suša" ili "nagomilana poplava" - vi birate. Tek sada imam priliku normalizirati hormone bez podupiruće male doze, koju sada uzimam (već sam imao šest hormona u normalnom stanju), ili čak s vremenom, prirodno dolazim do istog hipotiroidizma, bez opasne operacije, i za one koji su smanjiti ovu šansu nikada neće biti. Cjeloživotni hipotiroidizam, nije tako zabavan kao što neki liječnici sugeriraju, nije rješenje, već samo priznanje njegove bespomoćnosti.

Ali za mene, ne posljednje značenje igraju i profesionalnost i kvaliteta liječnika kao čovjeka.
Napisali ste mnogo riječi, ali niste odredili razinu TSH-a, niti zaključak A-slova.

Nije me briga za standarde koje su napisali isti ljudi, čak i ako su obučeni za medicinu, ako liječnik ne može pristupiti svakoj osobi pojedinačno i fleksibilno, već će djelovati u skladu sa standardima, čak i ako je to općenito prihvaćeno, takav pristup mom zdravlju mi ​​ne odgovara.
Nazovimo to drugim načinom: Vaš liječnik ignorira svjetske standarde i najbolje prakse koje su stečene iskustvom desetaka tisuća pacijenata. Zašto? Odgovor je jednostavan: on vjeruje da je pametniji od onih koji su napisali te standarde. Koji su nam razlozi da se složimo s njim? A što jamči da ako danas liječnik ignorira standarde - onda sutra neće ignorirati ni osnovna znanja iz područja medicine?
Vi odlučujete.

Cjeloživotni hipotiroidizam, nije tako zabavan kao što neki liječnici sugeriraju, nije rješenje, već samo priznanje njegove bespomoćnosti.
Žao nam je, ali ne razumijete točno značenje pojmova. Bez cjeloživotnog hipotireoza može biti ako slijedite savjet liječnika. Kompenzirani hipotiroidizam se ne razlikuje od eutiroidizma - normalne razine hormona. Na Tironetu ćete naći popis ljudi koji su postali olimpijski prvaci i predsjednici zemalja (primjerice, SAD) nakon što je štitnjača uklonjena.

http://islep.ru/
Dobra
+1000 Nije on radio na meni (ali žao mi je), ali ja ga jako promatram, svi sastanci su kratki i ništa suvišno. Najvažnije je da će žvakati i stavljati sve u usta, a vi ćete ga u potpunosti obavijestiti.

http://www.islep.ru/forum/index.php?act=idx još uvijek postoji forum s njim!

Ali za mene, ne posljednje značenje igraju i profesionalnost i kvaliteta liječnika kao čovjeka. Slijepi su me vidjeli prvi put.

ZA STANDARDE! Vodio me je poznati endokrinolog u gradu s čvorom od 1,2 cm - rekao je da je gledanje u mene u redu i da moja biopsija i liječenje nisu potrebni. vidjet ćemo za pola godine, za to vrijeme ništa slično neće rasti! : 001:

Šest mjeseci kasnije, čvor je bio maligni tumor s drugom ili trećom fazom!
Dakle, ja sam za standarde! I za biopsiju na čvorovima od 1 cm i za uklanjanje štitne žlijezde za potrebne indikacije.

Usput, sa svom ovom slikom, hormoni su bili divni. 046:

Da, istina je. I sama je bila uvjerena.
Pred njim sam bio na jednom endokryloginu, pa je pala u pravi gnjev kada sam joj počeo postavljati pitanja, kao da je srušujem mislima. I govorila je kao da je zapamtila tekst iz knjige. Općenito, mnogi liječnici na prijemima sumnjam na hehe. u prisutnosti meda. obrazovanje..

Slijepi ljudi mogu biti i kirurg i dobar, ali preporučit će vam operaciju, čak iu takvim slučajevima, na primjer u meni, kada možete bez nje. On, naravno, kaže da ne insistira na bilo čemu, ali on će stalno "savij liniju" i ako ste nekvalificirana osoba u ovom pitanju - najvjerojatnije će vas nagnuti na svoju stranu. Mogu preporučiti Zanosova u klinici za hitne slučajeve.

Također promatrana u Zanosova. Volim sve. Došao joj je s AIT, egzoftalmom. Nakon 4 godine liječenja nisam uzimala ništa, hormoni su normalni. Jako sam zadovoljna s tim. A egzoftalm je prošao. zapravo, bio je jednostran sa mnom. Zamislite užas. A sada (davno) oči su iste.

Priznajem, vi ste jedan od rijetkih koji su sretni što ste zadovoljni. Iako R. radi jako dobro ako to sam učini. Ali njegov način vođenja svega što se pokreće i onoga što štitnjača ima i $ mu je donijela ne baš dobru slavu.

Definitivno mi je bila potrebna operacija. Naravno, nisam se obratio ni jednoj R., o cijeni - ne skupoj nego na drugim mjestima, samo što je puni iznos odmah naveden, u drugima: operacija - toliko, odjel - malo više, za anesteziju - odvojeno, konzultacije - još nešto. tako da vidite, još skuplji.
On je izvrstan stručnjak, bez ikakve potrebe neće odrediti operaciju, ali neće ga čak ni povući ako se pokaže. Sve IMHO naravno, ali sam sretan :)

+1 za Romanchishena A.F. (njegovo se prezime ipak naziva Romanchish)

P.s. No, njegova supruga - Romanchishenoy Elena Sergeyevna (ako se ne varam) - NO FOOT. I dalje vas šalju na konzultacije s mužem :))

Operiran sam i promatran u Romanchyshyn na 122 MSC, pozitivne povratne informacije. :)

Drago mi je što sam vam pomogao 2 godine i otišao sam promatrati: hormoni galopirali i 2 godine ništa: 005:. :(

Hirurg endokrinologa Cherenko S. M - trebamo povratne informacije.

Tko je upravljao, brisao SchZ, odgovorio! Ili savjetovati liječnika! Hvala vam unaprijed!

  • ne prikazuj moje ime (anonimni odgovor)
  • slijedite odgovore na ovo pitanje)

Popularna pitanja!

  • danas
  • jučer
  • 7 dana
  • 30 dana
  • Sada čitaj!

    © KidStaff - jednostavan za kupnju, pogodan za prodaju!

    Dajte savjet, dijelite, recite

    Korištenje ove web stranice predstavlja prihvaćanje njegovih Uvjeta korištenja.

Askorbinka - što tijelo treba

dislipidemija