Poštovani posjetitelju, upotrebljavate zastarjelu verziju preglednika Opera 11.0.

U tom smislu stranice stranica možda neće biti ispravno prikazane.

Nadogradite preglednik. Besplatno je i traje samo nekoliko minuta.

Zašto moram promijeniti Opera 11.0 u drugi?

Preglednik Opera 11.0 je zastario. Ne može pružiti sve značajke dostupne suvremenim preglednicima, a njegova brzina je nekoliko puta niža. Opera 11.0 ne može ispravno prikazati većinu web-lokacija.

Ako iz nekog razloga ne možete instalirati programe, preporučujemo da koristite "prijenosne" verzije preglednika Mozilla Firefox ili Google Chrome. Ne zahtijevaju instalaciju na računalo i rade s diska ili flash pogona.

Zanemari i nastavi

SAUTION! Koristite zastarjeli preglednik Opera 11.0

Ova stranica je podrška za Opera 11.0.

Uporno se preporučuje. Besplatno je.

Objasnite da je promotivni kod na paketima Accu Chek Perform traka gdje.

Objasnite koju vrstu promotivnog koda na paketima Accu-Chek Perform traka (gdje je sivi sloj izbrisan), gdje ga upisati i što daje, ima li smisla to učiniti?

Morate se registrirati na web-mjestu računa i upisati te kodove putem svog osobnog računa. Možete ih spremiti, možete dobiti novac na telefon

Moram to učiniti. Nema dodatnog novca na telefonu))))

Hvala, vidim. Morate se registrirati, ali već su se ove kutije mnogo skupile

pomorci, denezhek minimo mino will)

40 rubalja po jedan kod

Kvragu, gdje je ovaj kod? Ne mogu naći

sumpor875, možda neće biti

Upravo sada traka akku provjeriti imovinu za 1294 str. po 100 kom. Pojavio se s novogodišnjim popustom. Pakiranje 50 kom. out 647 str.

pomoraca, ako ste na pumpi - 40 rubalja uvijek, ako je metar u žurbi: 40 rubalja samo prije Nove godine. Zatim 20 rubalja.

bolest, hvala. Potrebno je sve uvesti u NG. Ušao sam 3 komada, više ne daje, kaže samo 3 koda po danu.

Promo kodovi ACCU-CHEK

Danas ćemo razgovarati o promotivnim kodovima Roche Accu-Chek. Reći ću vam što je ACCU-CHEK promo kod, kako ih aktivirati i zašto. Proces aktiviranja promotivnih kodova prilično je zgodan, a neke komplicirane akcije nisu potrebne.

Danas ćemo razgovarati o promotivnim kodovima Roche Accu-Chek. Želja za isticanjem ove teme nastala je kada je jedan od kupaca pitao kako aktivirati promotivni kôd, mnogi nemaju pojma što s njima raditi i često ih izbacuju. Reći ću vam što je ACCU-CHEK promo kod, kako ih aktivirati i zašto je potreban.

Tvrtka Roche, prilikom kupnje mjerača glukoze Akku Chek Asset, Akku Chek Perfoma Nano i Akku Chek Mobile, kao i test trake za mjerenje glukoze u krvi, daje bodove koji su ekvivalentni rublju, odnosno 1 bod iznosi 1 rublja. Mogu se staviti na račun za mobitel ili kupiti nešto u trgovini partnera. Cijene proizvoda partnera su prilično visoke, pa bih preporučio povećanje ravnoteže mobitela. Postupak obračuna bonusa odvija se preko osobnog računa Kluba Akku Chek.

Na ambalaži mjerača ili test traka uvijek postoji naljepnica na kojoj je napisan “promo kod”. Na glukometrima je veći s dodatnim opisom, na test trakama i manjim testnim trakama. Trebalo bi uvijek biti tu, i nije važno da li ga dobivate s popustom, kupite ga u medicinskoj prodavaonici ili ljekarni. Ako nema naljepnica s promotivnim kodom, osoblje zdravstvene ustanove ili ljekarne je to već iskoristilo :-)

Zaštitni sloj se mora izbrisati, pod njim će biti vidljiv kod. Može se sastojati od latiničnih slova i brojeva. Zatim trebate otići na Accu Chek Club web stranicu i registrirati se. Ovaj postupak mora biti dovršen jednom, u budućnosti aktivirati, samo idite na svoj osobni račun.

Registracija se odvija u nekoliko klikova. U početku, klikom na gumb "Pridruži se klubu" otvara se obrazac za registraciju, gdje morate unijeti prezime, srednje ime, broj telefona, stanje na kojem ćete napuniti, adresu e-pošte i lozinku. Ispod morate unijeti osobne podatke - grad, datum rođenja, spol, glavno brojilo, crpku, ako postoji njihov serijski broj, iako to nije potrebno. Vrlo je važno da ispravno unesete telefonski broj, jer će ga u budućnosti biti moguće promijeniti samo kontaktiranjem službe za podršku Akku Chek kluba. Također, adresa e-pošte mora biti valjana, jer će primiti pismo kojim se potvrđuje registracija. Bez ove potvrde nećete moći koristiti svoj osobni račun. Sve, registracija je završena i imate pristup vašem osobnom računu.

Bodovanje se odvija putem posebnog obrasca, gdje se upisuje promotivni kôd, a to se može učiniti bez registracije. Ako je sve ispravno, onda kada kliknete na gumb "Pošalji", pojavljuje se poruka "Kod primljen". Ako se pojavi natpis "Kôd je pogrešno unesen" ili "Kôd je već korišten", dobro, nikada se ne morate obratiti službi za podršku.

Aktivacija promotivnog koda odvija se odmah i trebali biste vidjeti točke gotovo odmah na računu vašeg osobnog računa. Oni se zatim mogu spremiti, prebaciti na račun telefona ili kupiti robu tvrtke. Prijenos novca na telefonski račun odvija se jednim klikom. Unesite iznos koji želite prenijeti, ali ne više od onoga što imate i pritisnite gumb "Pošalji". E-mail će dobiti pismo u kojem se navodi da je plaćanje prihvaćeno. Nakon toga, morat ćete pričekati, jer se prikupljanje sredstava može dogoditi u roku od tri dana. Također, na vašem računu možete vidjeti povijest aktivacijskih kodova i prebaciti novac na telefon.

Još uvijek postoje neke suptilnosti u Accu Chek Clubu, takozvanim razinama sudionika:
Osnovni - daje se odmah nakon registracije.
Srebro - s aktivacijom najmanje 5 promo kodova za 1 kalendarsku godinu.
Zlatna - s aktivacijom najmanje 8 promotivnih kodova unutar 1 kalendarske godine.
Ruby - dodijeljen je samo onima koji koriste inzulinsku pumpu.

Razine sudionika izravno utječu na broj bodova koji će vam biti pripisani aktiviranjem promotivnog koda. Što je viša razina, više bodova dobivate. Danas se razgraničenje događa na sljedeći način: za aktiviranje jednog promotivnog koda iz test traka Akku Chek na razini Basic dobivate 20 bodova, sa Silver - 25, Gold - 30 i Ruby - 40. Važno je napomenuti da je promotivni kôd na kutiji mjerača možete unijeti samo jedanput, tj. ako imate dva metra, kod će biti prihvaćen samo od prvog koji aktivirate. Za aktiviranje mjerača danas dobivate 100 bodova. Više o uvjetima i odredbama programa Accu Chek Club možete pročitati ovdje.

Često u klubu Accu Chek prenose dodatne troškove ili promocije. Primjerice, do 31. prosinca, za svaki paket test traka, 40 bodova dodjeljuje se u čast četrdesete obljetnice tvrtke, bez obzira na razinu sudionika.

Stoga bih preporučio svima koji koriste robu ove tvrtke da se registriraju i primaju barem ne velike, ali još uvijek novac na račun mobitela. Naposljetku, proces aktiviranja bonusa bio je vrlo ugodan, a neke komplicirane akcije nisu potrebne.

Pisanje na zidu

Ove godine pripremili smo posebno iznenađenje za Svjetski dan dijabetičara. U Accu-Chek klubu nije bilo takvih stvari!
Počevši od 14. studenog, udvostručujemo bonuse za svaki uneseni kod iz test traka i Accu-Chek test traka. Promocija će trajati do Nove godine - ima dovoljno poklona za sve!
Uvjeti su jednostavni:
• kupiti Accu-Chek test trake ili test trake u najbližoj ljekarni (https://vk-cc.com/sGUE);
• ako još niste registrirani u Klubu, pridružite se: https://vk-cc.com/6YjBk;
• unosite promotivne kodove iz paketa test traka ili testnih patrona i dobijte dvostruko više bonusa!

Za svaki promotivni kôd iz testnih kaseta Accu-Chek Test br. 50, Accu-Chek Performance br. 50 i Accu-Chek Mobile br. 50 dobit ćete 50 bonusa umjesto 25.
Za aktiviranje promotivnog koda iz Accu-Chek izvedbe Forme 100 i Akku-Chek Activ br. 100, dobit ćete 100 Accu-Chek Club bonusa umjesto 50.

Preostali bonusi ostaju nepromijenjeni. Promocija traje od 14. studenog do 31. prosinca 2017. godine.

Nikita, dobar dan! Prije nekog vremena došlo je do tehničke pogreške, zbog koje je aktivacija dijela promotivnih kodova iz Accu-Chek Active i Accu-Chek Performance traka nemoguća. Problem je odmah uklonjen, ali proizvodi s takvim promotivnim kodovima su u prodaji. Aktivacija promotivnih kodova iz novih partija je točna.

PROACTIONS.ru / proaktsii.rf

Kupnjom paketa test traka i / ili Accu-Chek glukometra u trgovinama naših partnera i putem Interneta, dobivate poseban kod. Kôd je na paketu i može se aktivirati na vašem računu za naknadnu nadopunu računa mobilnog telefona.

nagrade:

Novac za račun mobilnog telefona.

Bonus bod jednak je 1 rublji.

Sudjelovanje u akciji:

Vrlo je lako postati član: morate se registrirati u Accu-Chek klubu i upisati kod koji ste ranije primili. Možete dobiti bonus na svom mobilnom telefonu odmah ili čekati određeni broj bodova.

Prizolov Forum

Natjecanja, kvizovi, nagrade, promocije, pokloni

Akku-Chek klub - Akcija "Novac za telefon"

Akku-Chek klub - Akcija "Novac za telefon"

Post Ramil333 »Ned Feb 15, 2015 23:45 pm

POPIS NAGRADA:
- Novac na račun mobilnog telefona (Bonus bod jednak je 1 rublja)

ROK AKCIJE: 01.01.2015 - 01.07.2015

SLUŽBENA MJESTA AKCIJE: http://club.accu-chekservices.ru/
TELEFONSKA Vruća linija: 8-800-200-88-99

Opis Promocije: Kupnjom pakiranja test traka i / ili Accu-Chek mjerača glukoze u krvi u trgovinama naših partnera i putem Interneta, dobivate poseban kod. Kôd je na paketu i može se aktivirati na vašem računu za naknadnu nadopunu računa mobilnog telefona.
Sudjelovanje u promociji: Vrlo je lako postati sudionik: morate se registrirati u Accu-Chek klubu i upisati kod koji je ranije primljen. Možete dobiti bonus na svom mobilnom telefonu odmah ili čekati određeni broj bodova. Izbor je vaš!

Promocode Pharmacy IKF: POSEBNA CIJENA za Accu-Chek Perfoma!

Na primjer: Eldorado / eldorado.ru / Tenisice / Popust na odjeću za djecu.

Promotivni kodovi Ljekarna IKF za veljaču-ožujak

POSEBNA CIJENA za Accu-Chek Perfoma!

Pojedinosti na stranici za promociju.

POSEBNA CIJENA za Accu-Chek Perfoma!

Idite na web-lokaciju trgovine i unesite promotivni kôd prilikom kupnje

Slični promotivni kodovi:

Popust 600 rubalja prilikom naručivanja Philips Avent pumpe za dojke!

Popust 600 rubalja prilikom naručivanja Philips Avent pumpe za dojke!

Vrijedi do: 31. prosinca 2018

Električne četkice za zube uz popust od 1000 rubalja!

Električne četkice za zube uz popust od 1000 rubalja!

Vrijedi do: 31. prosinca 2018

Proizvod dana u studenom!

Proizvod dana u studenom!

Vrijedi do: 30. studenog 2018

Scena!

Vrijedi do: 31. prosinca 2018

Najpopularniji proizvodi!

Pojedinosti na stranici za promociju.

Vrijedi do: 20. ožujka 2018

Besplatna dostava!

Pojedinosti na stranici za promociju.

Vrijedi do: 20. ožujka 2018

POVOLJNE CIJENE!

Pojedinosti na stranici za promociju.

Vrijedi do: 20. ožujka 2018

MODEL: 1 + 1!

Pojedinosti na stranici za promociju.

Vrijedi do: 20. prosinca 2017

Popust pri kupnji Emoliuma!

Pojedinosti na stranici za promociju.

Vrijedi do: 31. prosinca 2017

Kada kupite lijek SANORIN maramice besplatno!

Kada kupujete lijek SANORIN - kao dar rupčići!
Pitajte ljekarnu u ljekarni.

Vrijedi do: 31. kolovoza 2016

Lijek Panavir daje darove!

Prilikom kupnje bilo kojeg proizvoda: Panavir gel 3 g ili Panavir Inlight sprej kao poklon - Panavir Dent pasta za zube 6 ml ili BioPokrov 3 ml gel.

Vrijedi do: 31. kolovoza 2016

Što je novo!

Novi dolasci robe po povoljnim cijenama!

Vrijedi do: 31. kolovoza 2016

Jeftinije neće biti! Proizvodi s ograničenim vijekom trajanja!

U ovom odjeljku možete se upoznati s robom, čiji se rok trajanja završava. Ovdje ćete naći samo one proizvode koje ćete moći završiti prije isteka roka trajanja. I minimalne cijene za njih će vam pomoći uštedjeti!
Rok valjanosti naveden je na kartici svakog proizvoda.

Facebook

Akku-Chek Rusija

Spavanje pomaže u reguliranju velikog broja procesa - od proizvodnje hormona do jačanja imunološkog sustava.

Osobe s dijabetesom mogu imati poteškoća sa spavanjem zbog visoke razine šećera u krvi - to dovodi do teškog mokrenja i čestih buđenja tijekom noći. Njegova niska razina...

Akku-Chek Rusija

Oštar pad razine šećera u krvi nosi veliku opasnost, pogotovo ako se to dogodi tijekom vožnje.

Hipoglikemija prijeti dezorijentacijom, narušenom koordinacijom pokreta i gubitkom koncentracije. Da biste izbjegli ovaj uvjet i osigurali sigurnost na cesti,...

Akku-Chek Rusija

Uvijek zainteresirani za nordijsko hodanje, ali se niste usudili to učiniti? Imat ćete sjajnu priliku da se okušate u novom sportu u društvu Irine Slutskaya!

Sudjelujte u zdravstvenom festivalu zajedno s poznatim klizačem, koji će se održati 14. veljače u Olimpijskom parku grada Soči.

Akku-Chek Rusija

Zima je vrijeme za pripreme koje smo uspjeli napraviti ljeti. Uključujući i ukusni mirisni džem. No, prije uživanja slatkog deserta, obratite pozornost na stol s izračunom kruha za različite vrste džema. Uz njegovu pomoć, možete organizirati ukusan čaj bez štete...

Akku-Chek Active po posebnoj cijeni!

Besplatni promotivni kod tvrtke Wer.ru: Akku-Chek Active po posebnoj cijeni!

Unos promotivnog koda nije potreban.

Ponuda vrijedi za kategorije: Ljepota i zdravlje

Promotivni kodovi i kuponi koji vas mogu zanimati

Kada platite narudžbu u iznosu od 3000 rubalja., Trošak dostave je BESPLATAN.
U slučaju odbijanja ili plaćanja manje od 3000 rubalja., Kupac plaća troškove dostave navedene u stupcu "DOSTAVA". Cijena kurirske dostave u Moskvi - 250 rubalja.

Dobar dan, dragi korisnik Accu-Cheka!

Drago nam je što vas možemo pozdraviti u Accu-Chek Combo programu učenja na daljinu!

Accu-Chek Combo sustav uključuje inzulinsku pumpu i upravljačku ploču s funkcijom mjerača. Zajedno vam omogućuju da lako i jednostavno upravljate terapijom.

Razvili smo ovaj program obuke kako bismo Vam pomogli da postanete kompetentan i siguran korisnik Accu-Chek Combo sustava! Program sadrži slike uređaja, test pitanja i rječnik. To je pristupačan i praktičan način za stjecanje potrebnog znanja za upravljanje Accu-Chek Combo sustavom.

Ovaj program ne zamjenjuje obuku koju provode kvalificirani stručnjaci i Vodič za korisnike, koji je priložen u kutiji od strane proizvođača. Prije korištenja Accu-Chek Combo sustava, pročitajte upute za uporabu Accu-Chek Spirit kombinirane inzulinske pumpe i upute za uporabu Accu-Chek Performance kombinirane inzulinske pumpe za detaljne informacije o upozorenjima i podsjetnicima koji se mogu pojaviti tijekom korištenja sustava.

Sadržaj

Informacije sadržane u svakoj lekciji pomoći će vam u postavljanju potrebnih postavki za Accu-Chek Combo sustav tako da odgovaraju vašim individualnim potrebama. Međutim, uvijek se prvo posavjetujte sa svojim liječnikom i slijedite njegove preporuke tijekom procesa postavljanja.

U nastavku je prikazan pregled modula, odjeljaka i lekcija koje su uključene u Accu-Chek Combo program.

Kako uzeti tinkturu voska od moljca: upute za uporabu

Zašto je ALT povišen, što to znači?